Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 31 de gener de 2015

Primer lliurament de l'informe de Jordi Juan sobre l'assistència a la Fira Internacional de Turisme (FITUR)


El passat dia 23 de gener presentàrem un post en el qual, a falta d'informació oficial, féiem suposicions sobre què farien els nostres representants institucionals Jordi Juan, de Compromís, i Josep Llàcer, de Compromís, en Fitur. 

Entre eixes suposicions deiem que, després d'eixa assistència a tan important Fira de Turisme, es presentaria un informe amb els resultats d'esta visita.

Com el nostre benvolgut alcalde és tan aficionat a les fotografies i sabent que una imatge val més que mil paraules, la primera entrega de l'informe és esta.


Per a açò ha anat el nostre alcalde a Fitur. Per a açò ha utilitzat els recursos econòmics del nostre ajuntament, recursos que ell té l'obligació de vetlar perquè s'utilitzen correctament i d'acord a la finalita perseguida.

Mentrestant, els altres assistents locals a Fitur estaven en el stand de la Valldigna rebent la visita del President de la Generalitat, del Conseller de Turisme i del President de la Diputació. Encara sort que la representació institucional de la Valldigna la van salvar amb brillantor l'alcalde de Simat, l'alcaldessa de Barx i representants del Partit Popular de Tavernes i una tímida presència de Josep Llàcer. Encara sort que els representants d'Aceplat i el President de la Junta Local Fallera i la Fallera Major van aportar la representació empresarial i festiva respectivament.

                  

23 comentaris:

 1. El Sr Alcalde de Tavernes, com ja he dit en nombroses ocasións es un solemne maleducat ademés de un desleial treballador.
  El seu carrec porta implicit representar dignament al seu poble, cosa que no fa. Desplanta a les autoritats institucionals, que vullga ell que no, son carrecs elegits per el poble per majoria absoluta, a diferencia del seu. Aixo es mala educació i treball desleial.
  Pitjor imposible #Jordidimisió.

  ResponElimina
 2. Pues jo pense que encara que siguen de un altre partit que no es el seu,la seua obligació com a representant de tot un poble era rebre a les autoritats autonómiques com cal,en respet ..pero per lo vist fa lo que li dona la gana,com sempre..i en eixa foto no pot fer mes el ridicul..me está decepcionant cada vegada més,i aixina vol arribar a ser diputat??fent carnaval??igual es que lo seu es el circ...jordi ,et vaig votar pero una i no mes.

  ResponElimina
 3. El nostre alcalde Jordi a que va anar a Fitur, a promocionar a altres poblacions? Els diners dels ciutadans de Tavernes gastats per a que el nostre alcalde faça xarlotades per la fira mentre tots els demes estiguen al stand de la Valldigna recolçant les propostes turistiques de la Valldigna?

  ResponElimina
 4. Si Jordi vol anar a Madrid a festejar que s,ho pague de la seua butxaca.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que guapa és la novia de l'alcalde... en que s'ha fixat per a voler-lo?

   Elimina
 5. ¿ I si tratareu de guanyar en les urnes en vers de pel carrer ?¿ Que passa, que voleu guanyar fora de elles el que sou incapaços de fer en elles ? Que por li teniu quant acudiu a la mentira i tracteu de convertir una anécdota en algo important p er a desprestigiar a la persona perquè no podeu amb el polític.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tengo que aclararle algunas cosas que usted dice. Si se refiere a ganar unas elecciones locales en Tavernes el PP las ha ganado. Jordi no. Se ganaron en las urnas, Jordi es alcalde por acuerdos que empezaron con lloros, coacciones i amenazas y han acabado con un gobierno totalmente roto y sin rumbo.
   Usted llama anécdota a lo que es una dejación de funciones, una falta de respeto y una utilización del dinero del ayuntamiento que no se corresponde con lo que es una buena gestión. Jordi debía estar apoyando las acciones de la Valldigna como hacían todos los de Tavernes que estaban en la feria, TODOS MENOS EL. Jordi debía haber recibido a las autoridades institucionales valencianas en el estand de la Valldigna como hicieron todos, TODOS MENOS EL. Jordi debía hacer todo eso porque su viaje, como alcalde, lo paga el pueblo de Tavernes. TENIA LA OBLIGACIÓN, habia ido como alcalde para representar a Tavernes, no para irse con su novia.
   Eso no es una anécdota, es una burla por su parte a todos los ciudadanos de Tavernes. ESTABAN TODOS MENOS EL.
   Los papás no deben dejar ir solos a los niños que no saben actuar por sí solos. No se los pueden dejar de la mano.

   Elimina
  2. Yo estaba en el estand ese día y por lo tanto desmiento todo lo que usted dice, Jordi estuvo junto con LLácer, los de la playa i los falleros todo el Jueves allí, excepto algún rato como todos para ir a comer i mear, i dió alguna vuelta, como todos, para ver el resto de estands , y esa foto también se la hicieron el Miércoles por la tarde Ximo y Sara y otros más como Orengo, el de Gandía, cuando fueron a promocionar nuestro producto por el resto de estands : ¿ Es o no así, Estruch, Domingo, Ximo, Sara, Montse ? ¿Estava usted allí para afirmar lo contrario ? Menos mal que hay testigos.

   Elimina
  3. Tambien es casualidad que cuando van las máximas autoridades valencianas Jordi no esté. Parece que a Jordi le entran ganas de comer, mear o dar una vuelta justo al contrario que todos los de Tavernes que allí estaban. Su obligación era estar alli. Si pudieron estar todos el tambien podia estar.
   Señor anónimo de las 12:03 su fanatismo le ciega.

   Elimina
  4. Obligación???? Ja ja ja ni muerto me hago yo una foto con los corruptos. Que quieres q le relacionen con ellos? Lejos bien lejos mejor

   Elimina
  5. jajajajaja a exie anonim de les 12 i pico no nomes es fanatic crec que fins i tot li se veu el rabo. Res que de segur que estaba alli el JJ i el de la foto no va voler traure'l. MIra que algu ha tingut feina estos dies contestant i desmentint. Que booooo

   Elimina
  6. Mi fanatismo no, no soy del Bloc pero no me gusta que se mienta y se haga creer lo que no es y menos alguien que no estaba allí cuando yo si estuve y por eso afirmo lo que afirmo.

   Elimina
  7. Xe pero no veus la foto? Ademes de fanàtic estas cego? Mira la foto, estan tots menos Jordi. Mírala i no digues coses sense sentit. Míra la foto. On està? No sabem on està, el que si està clar es que no està.
   Una imagen vale mas que mil palabras.

   Elimina
  8. Por eso que ni soy ciego ni fanático porque no soy del Bloc digo lo que vi por mucho que los que si sois fanáticos pero en su contra y no estabais queráis decir otra cosa que no sabéis porque no estabais y que es que Jordi estuvo de seguido en el stand. A lo mejor cuando no estava fue por no hacerse la foto con gente poco honorable.

   Elimina
  9. Si haveres anat tu, haveres estat alli en el stand a pinyo fijo??? Sense anar a promocionar per els altres stands la teua proposta turistica???
   Per a eixa tasca ja estàn eixes persones que son tècniques del sector i estàn allí per a eixa feïna. L'alcalde part d'estar en el stand, també té que anar a vore els altres per a agarrar idees i promocionar el seu poble....cosa que també faràn les tècniques. Vols dirme tú a mí que no haveres anat a visitar fitur??? Vinga va molta demagògia la teua....haveres baixat de l'ave, haveres anat a fitur, haveres estat dins del stand i després de tres dies cap a casa. Jajajajaja i després ens expliques a tots lo vonic que era el stand de Tavernes però de fitur no tens ni idea perque no ho has vist...jajaja!!!

   Elimina
 6. Si JJ vol anar a fer Turisme amb la parella que ho fasa però que ho pague amb els seus diners.

  ResponElimina
 7. Les eleccions les va guanyar el PP amb quasi el doble de vots que el Bloc. Pero el tripartit fracassat li va donar l'alcaldia al Bloc. Les eleccions les va guanyar el PP

  ResponElimina
 8. Espere que el sr alcalde estiga be de la prostata, que es molt jove anant a tot hora al retrete. Alegria i festa que per aixo no es un jornaler de la politica.

  ResponElimina
 9. M'agrada la foto del cupletista Jordi Juan.
  I m'agrada més quan pense que ens va enviar a tots a treballar el dia Sant Vicent i mentre JJ i la seua acompanyant estaven de festa per Andalusia.
  El resultat va ser que els xiquets i mestres de festa. Els qui currem amb mono a treballar i el JJ com no és jornaler de la política doncs tampoc va treballar.
  Igual va aprofitar i va passar per Aguiles a cobrar els drets d'imatge a compte, que JJ té bastant de català i la pela és la pela.

  ResponElimina
 10. A vore, no volia entrar en esta guerra però al final entre per a dir que jo també he estat unes hores per allí i ni uns ni altres o uns i altres : Es veritat que vaig vore a Jordi prou de seguit per allí però també es veritat que va estar prou en el de Sueca amb Baldoví i va errar no estant quant va vindre Fabra.
  Ara bé, als alcaldes d'Oliva i Xeraco tampoc els vaig vore però a la d'Alzira tampoc i esta es una de pes en el PP.
  Quant va estar Rus sense Fabra a saludar Jordi si estava, y també va saludar a Torró.
  I això es el que hi ha.

  ResponElimina
 11. El que facen els alcaldes de Xeraco o de Gandia o de Oliva o de Alzira a mi em te igual. Jo vull que el meu alcalde represente a Tavernes com Deu mana i estiga quan pertoca. Pero sobretot que sapiga que hi han obligacions institucionals i de bona educació que fan que un alcalde te que rebre a les autoritats valencianes com cal. No es pot consentir que eixes autoritats vajen al stand de La Valldiga i que estiguen tots menys l´alcalde de Tavernes. No es pot consentir. Te pongas como te pongas.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari