Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de gener de 2015

Provocació o campanya per a les primaries?

Queda comprovat: a l'alcalde de Tavernes el càrrec li ha passat factura. 

Ens envien de nou un tweet publicat per ell al acabar el plenari.


Al fer la primera llegida creiem estar vegent una provocació per a que la gent li contestarà i crear polèmic, inclús vegerem un intent d'engany als veïns que no assistiren al plenari, però al llegir les mencions, CompormisGOV i CompromisTVN hem caigut que el que realment està fent es la campanya per a les primaries. 

Si algun dels lectors assití al plenari el dilluns sabrà ben bé que dels precs i preguntes el govern va ixir de tot menys airòs. 

Al llarg dels dies anirem explicant-vos el contingut de les preguntes però podem adelantar-vos que el que demostraren les preguntes és que hi han moltes coses amagades que descobrirem al llarg d'estos mesos. Terrenys privats, seguretat ciutadana als actes...

Jordi, anares el dilluns al plenari?

8 comentaris:

 1. Está clarisim... Campanya per les primaries seues... Hui pasetjanse per el mercat... La inauguració de Cáritas a un acte de partit a Sueca.
  Descaradament campanya per al seus interessos i als ciutatans que hens donen.... Menut careto!!!

  ResponElimina
 2. Es mes fácil fer demagogia.

  ResponElimina
 3. jijijijiji Continueu aixina per favor que estem pasando molt be

  ResponElimina
 4. I vosaltres tb continueu aixi que ja vos coneix tot el mon. Dictadura de compromis.

  ResponElimina
 5. No volem nacionalismes!!!! Ens agrada ser valencians que no catalans.Jordi vesten a viure a Catalunya i deixans en pau..de tota manera el teu poble no tinteressa. O si? X al teu profit

  ResponElimina
 6. Sobretot perque contestaven el que se li preguntava... el arbre del cementeri no saben on esta, tampoco saben si el germà de llum ha firmat un contraste per a plantar les famosos abres de dalt de l'institut... Vaja transparència.... vorem el que passa.

  ResponElimina
 7. Jordi està de autocampanya. Ell mira per ell i ha abandonat el poble que li paga un bon jornal. Sap que li queda poc de ser alcalde i està desesperat buscant un lloc en la llista de Compromis i anar a Valencia que és on te la vivenda. En cinc mesos es quedarà sense alcaldia i sense lloc en les Corts.
  Adeu Jordi!!

  ResponElimina
 8. Jordi ho fà tot de cara als mandamasos de Compromís. Per aixó els tuit va destinat a CompromisGOV i no al poble de Tavernes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari