Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de gener de 2015

Respecte per a Protecció Civil


En el plenari del passat dia 12 el regidor de Seguretat Ciutadana i Cultura, el Evarist Sansaloni Vila, de Compromís, en contestar a preguntes de la regidora Karina Vercher sobre qüestions de seguretat en la Cavalcada de Reis i en concret sobre la no presencia de Protecció Civil en la mateixa, va utilitzar uns arguments que són un menyspreu total al que representa Protecció Civil i els membres que la integren.

Va dir el regidor Evarist Sansaloni, de Compromís, que Protecció Civil és algo voluntari i que acudeix als actes quan li sembla. Que falta de respecte més gran. Que diga açò tot un regidor de Seguretat Ciutadana. 

El sr Evarist Sansaloni, de Compromís, no coneix el significat de la paraula respecte. El respecte és un sentiment positiu d'estima i reconeixement i és un dels valors morals mes importants de les persones, ja que sobre la base del respecte s'aconsegueix una interacció social harmònica.

Amb la seua contestació Evarist Sansaloni, de Compromís, va frivolitzar i va minimitzar el que significa Protecció Civil. L'essència de Protecció Civil està en la pròpia Constitució Espanyola, està regulada per la Llei 2/1985 de 21 de gener; la seua norma bàsica està arreplegada en el Reial decret 407/1992 de 24 d'abril; existeixen multitud d'Ordes, directives, reials decrets, directrius i altres protocols d'actuació que regulen tal servei públic.

Amb la seua contestació el sr Evarist Sansaloni, de Compromís, va xafigar els grans valors que estan continguts en els conceptes de voluntariat, altruisme, solidaritat, principi humanitari, ajuda a la societat i molts altres mes que no cabrien en este escrit i que desgraciadament el senyor Evarist Sansaloni, de Compromís, o desconeix o menysprea. 

Protecció Civil no va assistir a la Cavalcada de Reis per que no va ser avisada. No va ser avisada i la responsabilitat és de Evarist Sansaloni, de Compromís, que com a regidor de Seguretat Ciutadana deuria haver-se preocupat de tots els detalls necessaris i sobretot de comunicar l'acte a Protecció Civil que haguera assistit i haguera complit amb la seua missió com sempre. 

El sr Evarist Sansaloni, de Compromís, va faltar al respecte als integrants de Protecció Civil de Tavernes, persones abnegades i que encarnen els valors citats en paràgrafs anteriors. Persones que SEMPRE han acudit on han fet falta i que SEMPRE han realitzat la seua funció a la perfecció.

Des d'ací el nostre reconeixement a la labor de Protecció Civil i la petició que el sr Evarist Sansaloni, de Compromís, demane disculpes a un col·lectiu com  Protecció Civil que no mereix esta deshonra per a salvar la falta de previsió del regidor de Seguretat Ciutadana.

11 comentaris:

 1. Si tinguera vergonya presentaria la dimissió inmediatament. Pero estos del bloc no coneixen ni el respecte ni la vergonya.

  ResponElimina
 2. Ni té vergonya ni la coneix

  ResponElimina
 3. A la creu roja tampoc la van.avisar

  ResponElimina
 4. Algu ha vist algu de compromís en alguna ong. O voluntariat?

  ResponElimina
 5. Es pot dir més alt! Però més clar no, un 10.

  ResponElimina
 6. Com es pot dir el que va dir el sr. Sansaloni en el ple i no caure-li la cara de vergonya. El problema els que els autosuficients dels regisdors del bloc creuen que ha fan tot be,i quan algo no es ix com cal la culpa para la resta de la gent

  ResponElimina
 7. Jordi, Llacer, Llum, Perfecto i Evarist. Que por! En mans de qui estem!

  ResponElimina
 8. Así esta explicat molt be el que pensen els del Bloc. Es creuen superiors a tot i a tots i per eixa raó diuen el que diuen. El que va dir Evarist es per a cesar-lo enseguida. Aixó no ho pot dir un regidor, demostra una prepotencia i una soberbia fora de tot control. Qui es ell que es considera capacitat per a ningunejar a un organisme com Protección Civil? Evarist Sansaloni, regidor de seguritat ciudadana i diu estes coses de Protecció Civil i Jordi el manté en el govern.

  ResponElimina
 9. Los señores concejales y a la cabeza el Sr Alcalde tienen como norma ningunear a personas e instituciones de la categoría de Protección Civil... Cruz Roja, Caritas. etc etc. Ni tienen educación ni verguenza ni sentido de la responsabilidad y no se que pensar si es cinismo, irresponsabilidad o mala baba directamente.

  ResponElimina
 10. Esperem que al menys demanen disculpes a Protecció Civil i a tots els seus membres. Evarist i el senyor Alcalde tenen que demanar disculpes.

  ResponElimina
 11. Simplemente porque yo lo valgo!!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari