Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de gener de 2015

Tavernes de la Valldigna ja té cronista oficial

Al plenari que es va celebrar ahir va tindre lloc el nomenament com a cronista oficial de Tavernes a Encarna Sansaloni Martí i com a cronista oficial adjunt a Josep Ciscar Vercher. 

Com sol passar en estes ocasions, el plenari va modificar el seu ordre per a realitzar, en este cas, el nomenament com a primer punt del dia. 

Durant l'acte, cada portaveu va dedicar algunes paraules als que hui ja són cronistes de Tavernes recordant la seua labor en la materia de la docència i en la feïna duta a terme a través dels seus llibres. 

A l'acte assistiren cronistes de altres pobles, com Benifairó, familiars dels nomenats i el president de l'Associació de Cronistes del Regne de València. 

El jurat que va elegir als cronistes estava format per l'alcalde, dues persones designades per l'Associació de Cronistes Oficials (Francisco Montblanch i Josep Lluís Doménech), dues persones designades pel ple a proposta de l'Alcaldia (Miguel Andrada i Antoni Grau), el secretari de la corporació i tres persones designades pels grups polítics; Joaquín Mifsud a proposta del PP, Enric Martí, per Compromís, i Josep Enric Pons, pel PSOE.

Des del Diari volem donar-los l'enhorabona a ambdós cronistes i dir-los que la tasca que portaran entre mans a partir de hui la recordaran tots els vallers per sempre.

3 comentaris:

 1. El lloc de Cronista Oficial de la nostra ciutat feia ja massa temps que estava sense assignar.

  Ens felicitem tots els veïns per l'elecció realitzada ja que tots dos docents tenen també un reconegut prestigi en l'estudi i publicació de treballs i llibres.

  Espere i sé, que sabran apartar la seua ideologia política per a centrar-se a ser notaris del que succeïsca en el nostre poble i que a més aportaran tota la seua experiència investigadora.

  Enhorabona!!!!

  ResponElimina
 2. Enhorabuena Sra Sansaloni y Sr Ciscar.
  Estoy seguro que vuestro trabajo estará a la altura de Tavernes.
  Enhorabuena.

  ResponElimina
 3. Enhorabona a tots dos un vertader luxe per al poble

  ResponElimina

Escriu el teu comentari