Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de gener de 2015

Tornem a preguntar, i ara qué?


Ja ho preguntarem fa un mes, i ara què? Venia l'ocasió de fer eixa pregunta perquè el senyor Jordi Juan, de Compromís, va signar amb data 11 de desembre de 2014 dues Resolucions en les quals en la nº 3074/2014 cessava als tres regidors socialistes que fins a eixe moment formaven part del seu govern; en l'altra Resolució, la 3075/2014, nomenava als membres de la Junta de Govern Local, designava tinents d'alcalde i atribuïa delegacions als regidors.

En trencar el pacte de govern el senyor Jordi Juan, de Compromís, es quedava solament amb els cinc regidors de Compromís i per tant tots els nomenaments i delegacions a regidors de la ja esmentada Resolució 3075/2014 quedava repartit entre eixos cinc regidors de Compromís.

El senyor Juan, com ja vam dir el 14 de desembre de 2014, s'atribuïa per a si Serveis Socials i Participació Ciutadana. Ja li recordarem que en Participació Ciutadana hi havia moltes coses per fer: un Pla estratègic, creació de grups de treball en temes tan importants per a Tavernes com el comerç i el turisme. També es marcava el govern del senyor Juan la realització d'un Dafo sobre el turisme local.

Ja ha transcorregut un mes des del cessament dels socialistes i l'assumpció d'aquestes competències pel senyor alcalde Jordi Juan, de Compromís. Seria interessant saber que s'ha fet en estos assumptes per part del nostre alcalde. Segons les nostres informacions no s'ha fet absolutament res. No s'han reunit, ni tan sols convocat per a pròximes dates les taules de treball existents. 

Del pla estratègic previst en la pròpia web de participació ciutadana no se sap res de res. De la realització del Dafo sobre turisme menys encara. Fins al moment s'està lluint el senyor Jordi Juan, de Compromís, amb les seues noves atribucions. 

Hi ha una dita que diu que: “per a canviar, millorar”. Ací veiem que s'ha canviat però que no s'ha millorat.

Estarem atents a la pantalla i veurem com evolucionen els assumptes que ha d'impulsar i gestionar el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís.

2 comentaris:

  1. Com va a avançar cap assumpte si cada vegada hi ha menys persones al govern per fer front? El que és clara és una cosa: al nostre poble li corresponen 17 regidors pel nombre d'habitants i per la consegüent complexitat dels temes que ha de portar endavant. Això ho poden fer 5 només??
    Jo crec que no.

    ResponElimina
  2. Que seran superman o que? Jjjj
    El ridicul si que el fan prou... I ja sabeu que qui molt abarca poc apreta, aixina que ja vorem que ix d,ahi. Poc i mal fet.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari