Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de gener de 2015

Transparència


En el ple del passat dia 12 es va tractar el tema del Reglament Orgànic Municipal i en concret de la difusió de les sessions dels plens. Es va parlar i va aprovar de la difusió de dits plenaris en àudio i en imatges.

Bé està anar millorant en la forma de fer arribar als ciutadans el funcionament de la gestió dels assumptes municipals buscant una major i millor transparència.

Però el que és un contrasentit és que en un ple es tracte eixe assumpte i al mateix temps el senyor Jordi Juan, de Compromís, no es preocupe de mantenir actualitzat el que ja existeix. Ens estem referint a mantenir actualitzada la informació continguda en la web municipal en la qual es penja la informació dels plenaris. Eixa informació conté de cada ple, l'ordre del dia, un extracte i l'acta del ple una vegada aprovada.

Doncs bé, en la web municipal des del mes d'octubre que no es pengen les actes dels plenaris. Falten les actes dels plenaris de: ordinari d'octubre, ordinari de novembre, extraordinari de novembre i ordinari de desembre.


És a dir, quatre actes ja aprovades dels respectius plenaris sense penjar en la web. 

Senyor Jordi Juan, de Compromís, pose l'interès que mereixen els assumptes municipals. Preocupe's del que ja tenim establit abans de promulgar noves actuacions, encara que aquestes siguen plausibles. 

Torna vostè a caure en la INACTIVITAT. I van...

4 comentaris:

 1. Transparència? el Bloc només coneix la transparència sobre el paper. La resta és més fosc que una nit de aquelarre. Mals bruixots.

  ResponElimina
 2. Esta clar , tot allo que feien 8 regidors ho han de fer ara 5 , no donen coll per a duro tot al dia , es per aixo que no estan penjades les actes,

  ResponElimina
 3. Trasparencia? Democracia? Participació? Negociacio? Consens? Desde quant este gover municipal practica eixes qualitats?
  No, no s'enganyen señors, es una questio de qualitat i no de cantitat. Ni en 5 ni en 50 serien tot el que he dit al encapsalat.

  ResponElimina
 4. Transparència per a lo que volen... Per a plenar-se la boca perquè per a aclarir factures no... Encara estem esperant a que ens conteste la senyoreta Llum on esta el contracte del replantament d'arbres a la zona del nou institut #TransparenciaCompromis

  ResponElimina

Escriu el teu comentari