Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 de febrer de 2015

Campanya electoral


Una campanya electoral és el conjunt d'activitats i accions que desenvolupa un partit polític amb l'objectiu d'influir en la decisió dels votants de cara a les eleccions. Una campanya electoral té diferents vessants per a poder arribar als electors que són, bàsicament, la forma tradicional d'acostar-se a eixos electors “personalment” o a través dels mitjans de comunicació o les noves tecnologies.

Estem assistint a una sèrie d'activitats protagonitzades pel Bloc-Compromís ací en Tavernes que ens fan veure que ja han començat la seua campanya electoral. Ja comencen a llançar i a recolzar la imatge del seu cap de llista, Jordi Juan, i a enaltir la seua acció de govern. Estan muntant la seua estratègia sobre la base de recursos de l'ajuntament per a exaltar i magnificar la seua figura i la seua gestió política.

Acaben de fer pública la llista de subvencions a les associacions locals, estan fent arranjaments “visibles” (que no prioritaris) en aspectes d'accessibilitat, estan pintant passos de vianants amb diners del SEPE, van a fer una xarrada informativa el dia 26 amb Jordi Juan, de Compromís, com a protagonista i en la qual explicarà com de bé s'ha gastat els diners dels ciutadans de Tavernes i que en escoltar les seues explicacions els assistents creurem que estem com Alicia en el país de les meravelles i no a Tavernes de la Valldigna.

Campanya electoral en marxa. Jordi ja comença a treballar al seu electorat, els seus incondicionals ompliran la Casa de la Cultura per a aclamar al seu candidat.

Eixos mateixos incondicionals faran el que faça falta perquè el seu líder, malgrat totes les misèries demostrades al llarg de la legislatura, traga el màxim de vots. Aniran, si fa falta, casa per casa cercant els vots, com van fer per a les primàries de Compromís. 

Jordi ja ha començat, té al seu servei la infraestructura municipal que utilitzarà en el seu benefici. Que desperten els altres partits i que dissenyen la seua estratègia de campanya. El temps vola, falta molt poc per a les eleccions i, com veiem, el senyor alcalde ja ha engegat la seua maquinària electoral, encara que en realitat mai l'havia parat.

8 comentaris:

 1. Qui vulga fer una campanya electoral que se la pague de la seua butxaca!!! No hi ha dret que malgasten els diners dels veïns d'eixa manera quan hi han tantes coses que fan falta i tanta gent necessità. Si no ha guanyat prou diners el Sr Juan estos 4 anys de jornaler de la política que faça una recolecta entre els seus acòlits.

  ResponElimina
 2. Omplir la Casa de la Cultura?? Quin xiste mes bo. A cada día hi ha menys gent per escoltar les seues mentires.

  ResponElimina
 3. Voldria dir que em senc molt engañat per els actuals politics locals del Bloc.
  Yo que he tingut relació en els antics components del Bloc,encara que no estic d´acorden la seua forma de pensar, be estem en democrasia y cadalcu pot pensar lo que vullga, estes persones que ui estan sobre els 60 anys, es podia y es pot parlar amb ells. en cordura y en bona relació pensant cadascu a la seua manera.
  Lo que mes mestranya es que els components de esta corporació siguen molt dictaors, es ha dir no escolten a ningu i damunt no prediquen en el example, lamentablement persones que han estudiat i que menosprecien als que no comungen amb ells, no es masa normal pero alla ells.

  ResponElimina
 4. Voldria resaltar que ui per ui l´unic consejal que es mereix tots els respectes, i aixi eu diuen molta gent en la cual e parlat i es el ultim que ha entrat, que respecta, parla y te coherencia en la seua funció es Perfecto. Si els demes foren com ell el meu vot y mols serien per a ell, pero no es aixi, nia cadacun que sa equivocat de partit, de formes de tracte a la gent e inclus segons man dit, el respecte als treballdors de l'ajuntament deixa molt que desijar.

  ResponElimina
 5. per cert perque no han publicat la subvencion de la penya taurina??

  ResponElimina
 6. Alguns regidors, d´aquest Ajuntament, especialments els que manen, deurien de fer un curset de tractament cap a les persones, sobre toto als seus treballadors, ja que pareix que han entrat en politica per revanxa personal. I quan un fa us del poder per menespreciar, aixó vol dir que t´enveja.

  ResponElimina
 7. Anonim de les 5:55, algo de raó portes. Estem sentint molt per carrers, i llocs d´oci, que determinat regidor del bloc, trata amb altaneria als treballadors de l´Ajuntament, fins i tot amb grans dosis de ignorancia cap aquests últims.

  Es veu que pensen que van a guanyar per golegada. Il-lusos, que decepció s´enportareu. Ara aixó si, aneu a perdre les elecions, i tot será gracies al mateix esforç prepotent de alguns del seus dirigens.

  ResponElimina
 8. Diferencia de Miquel i el nyau amb els de ara o de Ximo Bononad amb també els de ara, o de Josep Escrihuela amb Borras . Aixó sí, el Valencianisme ha eixit guanyant en moderació perquè mig cafenet era molt exaltat i Enric es molt moderat.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari