Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 de febrer de 2015

DesídiaFa uns dies parlàvem de la talla política del nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, i vam veure que mancava per complet d'ella. Ens ha tocat patir esta condemna fruit d'acords entre l'esquerra local sense base de govern ni de projecte, solament amb l'objectiu d'impedir al Partit Popular governar.

Eixe acord va portar a l'alcaldia a Jordi Juan, de Compromís, i hem tingut una legislatura plena d'esdeveniments gens desitjables per al bon govern de Tavernes. Estem arribant al final de la legislatura, un govern trencat, sense pressupostos, sense suports i un alcalde sense talla política i sense idees.

Si açò no fóra suficient el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, no fa res per esmenar eixa falta de categoria política i en lloc de posar ganes per a l'acompliment de la seua alcaldia està arribant a una desídia en la seua labor.

Se li van acumulant els assumptes i les peticions d'actuació en diferents fronts. Inactivitat en la seua regidoria de Participació Ciutadana, inactivitat en la solució de problemes candents, peticions per organitzacions com Valldigna Accessible i moltes coses més.

A la falta de categoria i talla política s'uneix la falta d'interès. Tot açò té un nom, DESÍDIA.

Que un càrrec públic arribe a la DESÍDIA és el més baix que pot caure. Arribar a la DESÍDIA en l'acompliment de la seua llavor és algo molt negatiu doncs significa que no s'actua correctament en el que ha de perseguir un polític, demostra una falta de compromís amb el seu deure i amb el que esperen els ciutadans que li han donat eixe poder.       

6 comentaris:

 1. I on et deixes el retén de la policia?

  ResponElimina
 2. Jordi ni viu a Tavernes ni vol estar a Tavernes. Volía anar a les Corts i viure al seu piso de Valencia pero li ha ixit mal i ara esta ací a disgust.

  ResponElimina
 3. Jo, no sé com s' atreviu a parlar de Desidia, quan vosaltres acabareu la legislatura debent factures de 14 mesos a proveidors... I açò que els de la part estaven a València. ..

  ResponElimina
 4. Si està desitjant que arriben les eleccions!!! No penseu que per a repetir d'Alcalde, això l'hi dona igual, ell vol anar-se'n a la capi de diputat!!! Jordi, que se te veu el plumero

  ResponElimina
 5. Desidia, abando i sobre tot falta d'honrradesa amb ell mateix, per no tindre el que hi ha que tindre i asumir que la talla d'alcalde de Tavernes es molt gran per a ell i es mes, jo m'atrevixc a afirmar que qui no es honrat amb ell mateix no pot ser-ho per als demes.
  Si tinguerem que nominar tots els assumtes que están en estat d'abandó seria molt llarc.
  Sr Juan... Pitjor imposible. #Jordidimisio.

  Tintin

  ResponElimina
 6. Jordi el unic que ha fet es cobrar i bon sou,perquè no tenen cap projecte polític,simplement tirar al PP i el demés no els importa. 14 mesos? Que ara pguen enseguida, que pregunten als fallers cuant van cobrar la cavalcada de reis, i a mes de un. All mare!!! La demagògia i la ignorància que hi-ha

  ResponElimina

Escriu el teu comentari