Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de febrer de 2015

Els capritxos del xiquet

Per al senyor alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan de Compromís, no existeixen temes importants en la seua gestió que perd el temps amb ximpleries com la que es va posar en vigor en l'últim ple. 

El senyor alcalde va disposar en una Resolució de data 29 de gener de 2015 una nova distribució dels seients dels regidors en el ple. Com veiem és un assumpte molt important i de vital importància. Un capritx més de Jordi Juan, de Compromís, que en lloc de solucionar els temes candents de l'ajuntament, i són bastants, es preocupa d'una cosa tan intranscendent com el lloc dels regidors en el saló de plens. Estem acabant la legislatura i ara vol fer eixos canvis.

El vertader motiu és que Jordi Juan, de Compromís, vol tenir el mes lluny d'ell a Karina Vercher. En la seua Resolució Jordi fa referència a açò expressament en el punt quart.

La veritat és que en els plens es veu clarament que Karina li guanya la partida a Jordi. Només amb veure-la ja es posa nerviós i quan esta intervé, malgrat els seus grans esforços per evitar-ho, Jordi es posa clarament incòmode i el seu nerviosisme és manifest.

Per a tractar de reduir aquests efectes sobre ell, Jordi Juan, de Compromís, ha fet esta Resolució. Algo ridícul, l'ha allunyada físicament uns metres, però segueix sentint la molèstia en veure-la i segueix posant-se nerviós amb les seues intervencions. 

Un capritx infantil que no mitigarà la seua incomoditat. El problema no és la distància, és que Karina aconsegueix descompondre a Jordi Juan, de Compromís.

Karina li ha guanyat la partida.         

12 comentaris:

 1. Un home que en volta de solucionar problemas els allunya poc o res pot fer per Tavernes

  ResponElimina
 2. Si Sr Juan. Una pataleta de crio.
  No se que ni a qui vol demostrar alguna cosa. A estes altures de la legislatura tos sabem qui es cadascu.
  Tintin

  ResponElimina
 3. Si Sr Juan. Una pataleta de crio.
  No se que ni a qui vol demostrar alguna cosa. A estes altures de la legislatura tos sabem qui es cadascu.
  Tintin

  ResponElimina
 4. Jordi ja no pensa en el seu poble ara sen va a Valencia a les corts. Sols fa que allargar la agonia

  ResponElimina
 5. Vaja noticia!!! Es lluiu cada vegada mes. Que fort em pareix que es digau diari.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En realitat el que s'està lluint i molt és Jordi. Ara acabant la legislatura se li ocorre el dels seients del plenari. Una persona així, amb aqueixes ocurrències volen que siga diputat?
   Que se li ocorrerà a València?

   Elimina
  2. A anònim de 4/02 14:50
   Com t'agradaría que mos diguerem? Tal vegada el que pasa es que no t'agradaría llegir noticies i opinions de un altre color. Llastima del poc criteri i poca tolerancia que demostres. Segurament d'altres blogs no faces el mateix comentari.
   Tintin

   Elimina
  3. No es q soles llisc tonteries a este, senyor del PP.

   Elimina
  4. Diari segur que no, perque informa de manera imparcial. Tal vegada "El PP de Tavernes informa" seria un bon nom

   Elimina
 6. Poc criteri i poca tolerancia la tens tu que que has donat per supost que pertany a altre pensar, simplement per comentar una realitat. Sino voleu que s'opine lleveu-ho.

  ResponElimina
 7. Jo titularía "els caprixets del xiquets de compromís"

  ResponElimina
 8. No donde estan las obras del PP... caminito de Segovia

  ResponElimina

Escriu el teu comentari