Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 19 de febrer de 2015

Governs irresponsables
L'altre dia el ministre de finances alemany, Wolfgang Schäuble, deia la següent frase: “Ho sent pels grecs, han triat un govern irresponsable”. A la vista de la pèrdua de rumb en el govern municipal del nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, ens podíem fer eixa pregunta referida a la situació a Tavernes de la Valldigna? 

La situació a Grècia en complicada i el govern actual planteja possibles alternatives que poden portar a un desastre encara major per al poble grec. Ací a Tavernes de la Valldigna la situació del govern municipal també és problemàtica i açò ho podem veure atenent a uns pocs exemples: 

No hi ha pressupost i es treballa amb modificacions de crèdit dels pressupostos de l'any anterior que estan prorrogats. 
• El nostre alcalde demostra no saber on està en plantejar en un ple la convocatòria d'una qüestió de confiança per a aprovar de forma automàtica els pressupostos i en les condicions actuals AÇÒ NO ES POT FER

Balafiament de diners i mostra d'ineptitud en la gestió d'assumptes municipals. 


Davant  estes mostres de desgovern torna a la ment la frase del ministre alemany. Però hi ha una diferència important que cal destacar entre els grecs i els habitants de Tavernes. El govern grec ho han triat els votants grecs. En Tavernes el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, és fruit d'un acord entre l'esquerra local sense un altre objectiu que evitar que governara el Partit Popular malgrat haver guanyat les eleccions de forma clara amb 8 regidors. 
Un detall important que no és convenient oblidar.

3 comentaris:

 1. Molt bon article... I molt ben argumentat.
  Espere que en les próximes eleccións els resultats siguen clars, que prime el trellat i que no tornen a produirse situacións rocambolesques com en esta llegislatura sentanse al silló el que trau la mitat dels vots que la mes votada.
  El poble necesita una linia clara de govern amb pressupostos estables, treball serios i constant...Aixi que per favor, espiriments i adventures NO. Jo no vullc cap paregut a lo grec.

  Tintin

  ResponElimina
 2. Esperem que la gent tinga cordura veient el que pasa i passarà a Grecia per a NO votar a Podemos i que l'hi dónen una lliçò a este alcalde tan irresponsable que tenim

  ResponElimina
 3. Señores y señoras de tavernes hay que consegir un gobierno fuerte, responsable y que sepa claramente lo que necesitan los ciudadanos que es progresó y trabajo por eso mismo os pido que salgamos el día de las elecciones todos a botar para no tener que lamentar lo que esta pasando otra vez esta vez no hay excusas

  ResponElimina

Escriu el teu comentari