Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de febrer de 2015

La Mare de Déu de mes lluny fa els miracles més grossos.Els humans en moltes ocasions pensem que tot el que està fora de la nostra casa és millor. Pensem que el forà és millor que el que tenim a l'abast de la nostra mà. Si pensem a llegir algun llibre cerquem bestsellers. Oblidem a autors tan propers com Vicent Pascual o Victor Peris.

Açò és el que li ha passat a Josep LLácer, de Compromis, que ha programat una xarrada per a parlar de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i per a açò portarà a una persona de fora. S'oblida Josep LLàcer que el nostre ajuntament va tenir un reconeixement especial a les Millors Pràctiques en Administracions Públiques en Matèria de Protecció de Dades.

Oblida també Josep LLácer, de Compromís, que el nostre ajuntament té una Activitat de Protecció de Dades. Una secció que funciona perfectament i amb personal altament qualificat.

Un menyspreu a l'Activitat de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Senyor LLácer oblide's que la Mare de Déu de més lluny fa els miracles més grossos. Almenys en aquest assumpte de la Protecció de Dades. 

5 comentaris:

 1. Altre despreci als empleats del nostre ajuntament.

  ResponElimina
 2. El sr. Llacer tindra que agraïr algun amic seu, alguna cosa i pagar-li , algu persuposat del Bloc o de Compromis que son els que tenen tota la veritat a les seues mans.

  ResponElimina
 3. I mentres tots a pagar de la nostra butxaca!!! Si ho fera un tècnic de l'Ajuntament seria debades, si ho fa algú de fòra cobrant..Sr Llacer ja que té tan bones idees perquè no paga de la seua butxaca al ponent de la conferencia, la següent xarrada la faria un tècnic del nostre Ajuntament

  ResponElimina
 4. Molt poca gent ha asistit a este taller. Un taller de estos a les 10:30 del matí d'un dia laborable no es correcte.

  ResponElimina
 5. Aixina li paguem a un de fora, lo de lpoble no te valor per a ells.
  Lo mes desastros a sigut la consejalia de seguretat cuidadana mal porta, dictatorial,
  nefasta, mentirosa. bueno que dir mes casi com moltes coses que san fet en esta
  legislatura. Un music dictatorial no te masa explicacio.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari