Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de febrer de 2015

Les circumstàncies de Jordi Juan, de Compromís, en FITUR


S'ha comentat molt durant tot el cap de setmana la visita de Jordi Juan, de Compromís, a Fitur. S'ha comentat, i molt, tot el que allí va fer el nostre alcalde. S'ha comentat i han circulat una sèrie d'imatges que il·lustraven molt bé tots eixos comentaris.

Ens podem preguntar com ha sigut possible que l'alcalde d'una població com Tavernes de la Valldigna haja actuat en eixa fira com ho ha fet. No estant present en el stand de la Valldigna en els moments importants com quan van visitar dit stand el President de la Generalitat, el Conseller de Turisme i el President de la Diputació de València. 

El nostre alcalde Jordi Juan, de Compromís, estava mes pendent de parlar amb el seu amic Baldoví o de posar en el stand d'una localitat murciana col·laborant en la seua promoció que de complir amb la seua obligació institucional com a alcalde de la població més gran de la Valldigna. Segurament pensava que estant el seu regidor Josep LLàcer era suficient. 

El que allí va ocórrer és la conseqüència lògica de la preparació de la visita a Fitur. No es van plantejar objectius, no es va establir cap estratègia, no es va planificar res, no es va acordar amb els empresaris d'Aceplat una actuació conjunta i coherent amb les necessitats i possibilitats del turisme en Tavernes. No va haver-hi res d'açò, però el més greu és que no va haver-hi il·lusió. Jordi Juan va anar a Fitur, però no sabia a què anava ni el que havia de fer.

Després de vist el que hem vist què conclusions van a traure d'eixa visita, quina valoració de resultats, quines lliçons hauran après. 

Ja hem denunciat ací en diverses ocasions que el nostre alcalde Jordi Juan, de Compromís, té una sèrie de tasques pendents en la seua regidoria de Participació Ciutadana. Precisament en temes de turisme. Existeix un grup de treball sobre turisme i comerç i des que Jordi té eixa responsabilitat no s'ha fet absolutament res. No s'han reunit, no els ha convocat, no ha preparat res, ni tan sols l'assistència a una fira tan important com Fitur. No ha preparat res per a realitzar un Dafo sobre turisme, com el seu govern té programat a la web.

Davant este panorama el menys que podia passar és el que ha passat. Una visita a Fitur del nostre alcalde i el seu regidor que no ha servit per res i que a més ha estat en boca de tots per les espantades i per les seues visites carnavalesques.

Potser és que el seu equip assessor actual entén que esta és una nova forma de promocionar el turisme de Tavernes de la Valldigna.                  

5 comentaris:

 1. Com que no ha servit per a res? clar que sí, per a fer una escapada el Sr Juan amb la novia a FITUR pagat per tots els valleros!!! la tindrà poc contenta...

  ResponElimina
 2. Ha Jordi se li ha vist el plumero ja ja ja ja ja ja

  ResponElimina
 3. Amics, llegit i vist tot lo vist, el nostre Alcalde ha anat a Fitur a lluir "la pluma".
  Des d'aci exprese la meua vergonya per que un jornaler de la política, pagat en els nostres diners, fasa el paperot com que hens representa. Llastima de sou.
  El Sr Alcalde a estes altures crec que ha perdut el nord, els papers ja fa temps que no els troba. Pitjor imposible #Jordidimisio

  Pepet

  ResponElimina
 4. Quin mal hem fet per a tindre esta creu en forma de alcalde farandulero i botacorrals?
  I la gent continua al paro.

  ResponElimina
 5. Perfavor al 2011 un dinar de fitur va costar mes de 600€, a l'ajuntament i ningu diu res de que es veia el plumero... El que es vein eren el numeros rojos... que va deixar el govern del PP

  ResponElimina

Escriu el teu comentari