Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 6 de febrer de 2015

NP Partit Popular: El retén de la policia continua portant despeses innecessàries a Tavernes

Des de fa quasi 30 anys el servei de grua era oferit per una empresa de Tavernes, amb treballadors de Tavernes i amb diferents grues a disposició dels requeriments que fera la policia local. Ara a gener el nou servei de grua ha sigut adjudicat a una empresa d’Antella.

Segons el concurs preparat pel govern de Jordi Juan, el servei de grua de la nova empresa hauria d’haver començat a principis de gener. Fins ara no s’ha fet i el servei segueix oferint-lo l’empresa que estava oferint-lo fins ara i que s’ha quedat fora. El motiu pel qual encara no dóna el servei la nova contractació és que el depòsit de la grua, situat al nou reté de la policia, no està disponible.

Des del Partit Popular volem denunciar la mala gestió en este tema ja que ha tret a concurs un servei sense tindre el dipòsit de vehicles preparat. De nou esta mala gestió deixa amb total incertesa el servei de grua ja que no se sap quan es passarà al retén de la Policia Local que està preparant Compromís i que fa més d' un any que genera despeses que superen ja els 200.000€ entre lloguer del local i les obres que allí s’han fet.

Com diu el nostre portaveu Manolo Vidal “No sabem aquests canvis com afectaran el servei de grua que fins ara s’ha prestat amb solvència i bons resultats. Li llevem el pa als de casa sense que hi haja cap avantatge per a la ciutat”.

La prova de què l’executiu de Compromís s’ha equivocat és que estem a febrer i encara no hi ha ni dipòsit de vehicles ni grua per part de l’empresa que va ser adjudicada pel departament de contractacions de Tavernes en mans del partit de Jordi Juan.

Al Ple del passat 2 de febrer l’alcalde va ser incapaç de respondre a Manolo Vidal sobre el lloc on estarà ubicada la grua quan siga requerida per un servei. No sabem ni d’on vindrà ni qui la conduirà. Tampoc si hi ha una grua o més.
I ens preguntem, suposa això una duplicitat de despeses innecessàries per a les arques municipals? Està el veí de Tavernes de nou pagant de la seua butxaca les errades de Jordi Juan? Com s'ha fet el procés de selecció? Per quin preu, duració i condicións s'ha dut a terme l'adjudicació?

4 comentaris:

 1. I este era el nou diposit que l'ajuntament va dir en este panfleto http://goo.gl/4OHe1o que anaba a suposar un gran estalvi per l'ajuntament?
  Quina manera de dir mentires i voler enganayar als veins del poble. Els veins no som tontos i sabem que aixó és una ruina,
  De moment porten malgastats més de 200.000€ i han llevat faena a una empresa del poble per donarla a una d'Antella.
  #JordiDimissió

  ResponElimina
  Respostes
  1. El reté de la policia local és el mal de cap del govern de Compromís! Ara es donaran compte de que les eleccions estan ahi i han de inauguraro lo antes possible... Dona pena.

   Elimina
 2. Señores otra. Ya hemos perdido la cuenta. Falta de previsión, error humano o ¿que narices pasa? ¿Tan ineptos son?. Parece ser que si. Grua de fuera, los del pueblo andan sobrados. Deposito de vehiculos ¿donde? Ya veremos.
  Señores esto ya es surrealista.
  Los errores humanos se suceden: muestras de sangre a gandía en motocarro, arboles perdidos y otros plantados en propiedad privada, enganches de electricidad ilegales....etc etc y el despacho del alcalde cerrado al público.
  Peor imposibe. #Jordidimisión.
  Tintin

  ResponElimina
 3. Este home sap lo que és planificar!!!! que desastre d'alcalde menos mal que sols l'hi queden 3 mesos en l'alcaldia

  ResponElimina

Escriu el teu comentari