Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de febrer de 2015

NPR Centre excursionista: Expedició Almanzor

El passat 24 de gener de 2015, José Vicente GRAU, Josep CLEMENTE, David ARTIGUES, Raül ANDRÉS, Salvador REJOLA y Romeo CANO, tots ells, membres del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, varen fer cim en el pic més alt de la Serra de Gredos, que es troba a una altura de 2592 m., sent aquest el famós ALMANZOR.

            L'expedició va estar marcada pel bon ambient que envoltava al grup, començant el dia 23 en el parquing “La Plataforma” a 1750 m, pernoctant en el Refugi ELOLA a 1950m, després de 3 dures hores caminant per neu pols de 40 cm de profunditat, i havent realitzat un desnivell positiu de 435 m, al llarg  de 3'5 km d'ascensió, per a posteriorment realitzar un desnivell negatiu de 235m, al llarg de 0'7 km.

            El següent dia, i després de 3 dures hores, en la que la neu pols, el vent i un desnivell positiu de 642 m, per fí es va poder fer cim, sent els primers al llarg de la setmana, puix que molts muntanyers, que varem arribar, abans, reculaven quan arribaven al “Portillo del Crampón” (2562), bé per no tindre el material adequat o l'experiència suficient per a frontar els famosos i perillosos 30 metres de desnivell, puix que, aquesta zona està tota gelada en certes ocasions.2 comentaris:

  1. Enhorabona!!
    Caldría donar un poc mes difussió a estes noticies. Al meinys en este nitjá si es fa reso.

    ResponElimina
  2. Enhorabona al Centre Excursionista que una vegada més ens dona una bona noticia. Feu una gran faena i vos anime a continuar.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari