Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de febrer de 2015

NPR Partit Popular: Una empresa d'un familiar de la regidora de contractació de Compromís li factura 106.000€ a l'Ajuntament en contractes a dit

Una empresa d'un familiar de la regidora de contractació de Compromís li factura 106.000€ a l'Ajuntament en contractes a dit

Fa poc temps vam conèixer a Madrid com la regidora Tania Sánchez, parella de Pablo Iglesias, estava involucrada en la contractació de projectes a empreses del seu germà.

Doncs bé. A Tavernes Compromís no es queda arrere. A Tavernes fan el mateix o pitjor. 

En tres anys el govern de Jordi Juan ha  donat a dit obres al germà de la regidora de contractació per valor de més de 106.000 euros. I diguem a dit perquè es donaren amb contractes menors que eren negociats sense publicitat per les quantitats que hem explicat abans. El càrrec d’administrador recau sobre un familiar directe de Llum Sansaloni, actual regidora i número dos de la llista electoral de Compromís. 

Es una inmoralitat i una vergonya la vara de medir en quan a les actuacions de la regidora i la maniga ampla que li ha permés l'alcalde de Compromís. 

El més sagnant és que alguns d’eixos treballs adjudicats digitalment a la família i facturats a l’Ajuntament s’han realitzat en terrenys privats. I és que, com bé han denunciat al plenari en repetides ocassions altres agrupacions polítiques de Tavernes, part de les repoblacions de la muntanya s'han fet en terrenys particulars. 

El govern de Jordi Juan afirmava que no hi havia diners en 2012. Retallava serveis i ajudes als ciutadans i mentre pujava les contribucions fins el 30% . Però ara trobem que si que havien 106.000€ per a que es volia i per a qui es volia.

7 comentaris:

 1. Com es potser tan hipocrita, tot allo que li criticaven al PP ara ho fan ells pitjor

  ResponElimina
 2. Que no hi han mes empreses al poble? , no es podia haver partit. Vergonya en dona este govern

  ResponElimina
 3. Tinc en tes que el Administrador de l'empresa no es familiar directe de la Regidora, si no, familiar directe de un Regidor del PP.

  ResponElimina
 4. Vaja, vaja, comunistes u oportunistes??????

  ResponElimina
 5. Que vergonya!!! i després estos del BLOC donant lliçons de moral

  ResponElimina
 6. Recorde que JJ quan estava a l'oposició criticava que alguns contractes es feren a dit ara fan el mateix i no tenen arguments trauen els deficit i altres xorraes que ells NO han fet RES!

  ResponElimina
 7. He vist la noticia al diari i com sempre tirant balons fora la culpa la te el PP

  ResponElimina

Escriu el teu comentari