Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de febrer de 2015

Primàries de Compromís

Cadascú parla de la fira com li va en ella. Esta frase popular arreplega encertadament el que esta ocorrent dins de Compromís. Els diferents corrents dins de la formació fan la seua valoració.

La realitat és que l'aparell polític del Bloc s'ha vist superat i la formació Compromís no estarà liderada pel Bloc. La guanyadora indiscutible ha sigut Mónica Oltra, i Enric Morera, líder del Bloc, no estarà al capdavant del pròxim grup parlamentari. 

L'aparell polític del Bloc va muntar una estratègia perquè Jordi Juan figurara després d'Oltra i Morera, però no va eixir la jugada. Fran Ferri es va avançar a Jordi i serà el numero 4 . No solament açò, Ferri es veu als ulls de molts com el pròxim substitut de Morera. En definitiva Jordi Juan ocupa el lloc 8 de la llista. 

Ací a Tavernes es llancen les campanes al vol i consideren aquest lloc número 8 com un èxit. Doncs açò, cadascú parla de la fira com li va en ella, o millor dit, com volen fer veure i creure. No és el que esperaven però és el que hi ha. El que no es consola és perquè no vol.

5 comentaris:

 1. Ahir per la vesprada en un entrevista en RNE Mónica Oltra parlava meravelles de Fran Ferri i no va dir res de Jordi. Ni el va nombrar en tota eixa entrevista. Molt sintomàtic.

  ResponElimina
 2. Es pensa JJ que és el més guapo i el més llest i com l'hi l'han pegà.

  ResponElimina
 3. Aixina es. Els de Compromís de Tavernes havien mobilitzat a tots, inclús el Sr Alcalde va tancar en pany i clau el seu despatx de l'ajuntament per fer primaries, desatenent les nececitats dels ciutatats.
  Jo encara que no comulgue amb compromís hen permetixc dirli al Sr Juan que tal vegada, fent d'alcalde, posanse al costat dels ciutatans i escoltantlos el resultat haguera segut altre.
  Sr Juan, treballe per el poble que es qui hui per hui li paga. Meinys campanyes i mes treball.
  Tintin

  ResponElimina
 4. Si Jordi entra en les Corts que es deixe l'ajuntament i no cobre tants diners que com ell deia "no soc jornaler de la politica", el seu pare ja va dient per ahi que estara als 2 càrregs... Això és el que criticava tant el govern de Compromís en l'oposició de les Corts quan no vol que hi haguen diputats ocupant diferents carregs?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari