Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de febrer de 2015

PropagandaJa està en marxa la campanya electoral del Bloc-Compromís. Hem d'estar tots preparats per a la pluja d'actuacions i missatges que van a posar en funcionament per a, amb tècniques de PROPAGANDA, aparentar que s'informa a la població però el que en realitat es fa és procurar inclinar l'opinió general, no es busca dir la veritat i informar, el que es busca és convèncer.

El Bloc-Compromís, amb Jordi Juan al capdavant, han preparat un acte per a demà dijous per a parlar de com es gasta l'Ajuntament els diners. Esta aparició del nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, es produeix enmig de la recent publicació de la llista de Compromís per a les pròximes eleccions amb video promocional inclòs. Es prepara el terreny perquè la seua intervenció complisca amb un altre requisit de la PROPAGANDA, posar-li una dosi de càrrega emocional.

S'haurà preparat un monòleg, amb un discurs persuasiu que no buscarà informar als presents sinó aconseguir que se sumeixen a la seua causa. 

Es presentarà una retòrica que cerque guanyar-se la voluntat dels oïdors, ressaltarà els que, al seu judici, són punts forts de la seua gestió i fins i tot cercarà algun element nou que deixe en els oïdors l'efecte positiu i favorable que és el que en realitat s'ha buscat.

El nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, hauria d'aclarir amb tots els detalls punts foscos de la seua gestió:

• Tot el relacionat amb el retén de la policia local. Un pou sense fons en el qual, segons sembla, ja s'han gastat els 120.000 euros previstos inicialment per a l'adequació del local i que ara demanen 50.000 euros mes. I els proveïdors que han realitzat treballs allí estan sense cobrar. Es va fer un contracte de lloguer de 5 anys. Ja ha passat un i portem dos mesos del segon any i encara no hi ha data prevista d'inauguració, però tots els mesos es paga el corresponent lloguer.

• Que aclarisca perquè s'han pagat les quantitats tan grans en hores extra i en productivitat al cap de la policia local.

• Que aclarisca les quantitats vertaderes que ha costat el Festivern i no el que ens han dit oficialment.

• Que aclarisca perquè la compra de nous cotxes, sobretot un sense retolar i que utilitza determinada persona.

• Que aclarisca el que costa a l'ajuntament l'apartat de premsa i difusió d'alcaldia, que formen part de l'estratègia de PROPAGANDA de Jordi Juan, de Compromís, però que paguem tots els habitants de Tavernes.


Estos i altres punts són els que ha de deixar clars. 

Avant Bloc-Compromís, els teus fanàtics t'esperen. La teua maquinària està greixada i els teus incondicionals preparats

11 comentaris:

 1. Demà fan a la Casa de la Cultura un mitin pagar pervtotscels veins que serviría per presentar als de la llista de Compromís

  ResponElimina
 2. tot aixo que te que aclarir, no dira res, perque no li interesa, sols explicarà que bo es i que be ho fa. Mare meua i el PP manipula?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per que no vas alli i liu preguntes a la cara? Compromis et dona la possibilitat de preguntar-ho. Quan farà MAnolo Vidal un acte de les mateixes característiques on els veins li puguem preguntar qué farà si ix d'alcalde?

   Elimina
  2. "Compromis et dona la possibilitat de preguntar-ho"? Pero que es un acte de Compromís? Pensava que era una acte del ajuntament i era l´alcade qui parlava. Ara vec que es un acte de Compromís i qui parla es el seu cap de llista. Li dones la raó a la noticia: PROPAGANDA.
   PROPAGANDA DE COMPROMÍS PAGADA PER TOTS ELS DEL POBLE.

   Elimina
  3. Yo no puc anar, pero auria que preguntarli de ha on a tret el milio y mig de euros de superavit.
   la sang a anat un any en motocarro a Gandia.
   El reten cuans dines costa, supose que no diran la veritat, els dines no son dells, seria masa.
   , be si algu vol preguntar que pregunte supose que no diran veritats, es voria masa el rabo,
   No en considere de ningun partit pero señors del Bloc som valencians, olvidenmos de
   cataluña y luchem per els Valencians,
   Respetem als ciudadans que paguem els nostres impostos y no malgastem, ia que estem fent lo mateix u pijor que tot lo que em criticat. y aclarim que es transparencia yo no la vec en ningun partit, en el Boc-Compromis encara no lahe vista, ¿Estaran els cristals bruts?

   Elimina
  4. Xe Cotorrí de les 12:08 se t'ha vist el plomall massa clar. Si els de Compromís munteu un acte electoral amb els diners de tots almenys no ho digueu. Tots ho sabem però vosaltres no ho digueu home.
   Mecaxis el meu papà com estarà.

   Elimina
 3. Pretenen fer un llavat de cervell i utilizar com els nazis els mitjos propagandístics i per més inri pagat per tots els valleros. Que es lleve la màscara de bon xiquet i que tots puguen vore el tipus de persona que és en realitat. Sols el votarien els que están xuplant del pot

  ResponElimina
 4. Això es lo pitjor de tot... El bloc aprofita l'Ajuntament per a fer-se campanya a "cost 0" que haguera passat si Borras o Vidal hagueren fet el que fa el bloc amb els servicis publics? Segur que s'armaria la marimorena

  ResponElimina
  Respostes
  1. L'ajuntament convoca...per a que només el Bloc parle "de lo seu". Fa pudor, açò.

   Elimina
 5. Que el señor alcalde nos diga que políticas sociales y de empleo an puesto en marcha en estos cuatro años. Que nos diga que acuerdos con empresarios locales a tomado decisiones de mejora para la creación de empleo. Que mejora de los polígonos existentes si tiene pensado cumplir con las fuerzas y seguridad del estado y no que dar en ridículo. Mañana más.

  ResponElimina
 6. Señor alcalde y concejales de este Ayuntamiento, por favor no mientan y miren por la poblacion, quieran anteponer sus ideas al bien dela poblacion, reconozacan que han fallado en muchas cosas que a la poblacion les cuesta dinero.
  No critiquen a los demas cuando ustedes han hecho como minimo lo mismo que los demas, gastos de reten, gastos Jefe de policia, no lo explicaran porque seria vergonzoso, gente afin al Bloc que ha entrado a trabajar en FCC, el encargado de Fcc, afin al Bloc.Los trabajadores en general del Ayuntamiento mal tratados,`por favor no hablemos de los empresarios que abusan de los trabajadores ustedes mirense al espejo.
  Bueno alguna cosa han hecho bien, pero nunca cuando una cosa funciona no hay que cambiarla, incluso mejorarla,
  pero ustedes se han limitado a todo lo hecho anteriormente en este Ayuntamiento, deshacerlo y cambiarlo y si no dejar que se pierda.
  Por favor señores del Bloc si vuelven a gobernar, gobiernen sin siglas politicas y sin tener en cuenta los sinsabores de la politica,CADA EURO DEL VECINO HAY QUE ADMINISTRARLO MIRANDOLO CON LUPA, sin siglas politicas, todos los vecinos son iguales ante la ley.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari