Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de febrer de 2015

Un govern al que se li apareixen les misèries de la seua gestió
Ahir va celebrar la xarrada propagandística el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís. Ja ho anunciem ací. Un acte electoral i propagandístic.

Es va utilitzar el soterrani de la Casa de la Cultura i no, com en altres ocasions, la sala principal perquè no apareguera mitja buida, doncs la gent que va acudir era molt menys que en altres ocasions i per açò no es va celebrar en la sala gran.

El títol de la xarrada electoral era “En què i com gasta l´ajuntament els nostres impostos”. El senyor alcalde es va dedicar a parlar d'endeutament de l'ajuntament i de la intenció de rebaixar eixe deute. Va parlar una bona estona, de coses en general: endeutament, superàvit, de no realització d'inversions, que la seua intenció era haver-se saltat la llei i haver utilitzat el superàvit per a fer inversions però l'oposició no li'l va permetre, etc.

Propaganda electoral pura i dura. No va anar a informar, va anar a convèncer. No va informar, només va ressaltar el que al seu judici eren assoliments seus i errors d'anteriors governs. No va dir res dels temes candents del moment. 


• Res de les grans quantitats de diners en hores extra i productivitat al cap de   la policia local. 

• Res de la veritat de les despeses del Festivern.

• Res del cotxe no retolat que utilitza determinada persona.

• Res del que costa a l'ajuntament l'apartat de premsa i difusió d'alcaldia.

En definitiva, res dels assumptes de plena actualitat. Se li va preguntar pel centre d'Adisva, que Jordi Juan, de Compromís ha utilitzat com a arma electoral. Va tractar d'enfrontar a Valldigna Accessible amb els tècnics. Va tirar pilotes fóra i no va abordar els temes d'actualitat.

Però és que l'actualitat està que crema. Ell no va voler parlar de les despeses del Festivern, però Karina Vercher li ha acusat d'amagar factures del Festivern.

Per si no fos poc, apareix en la premsa un altre assumpte lleig i desagradable. Segons la premsa la regidora de Contractació, LLum Sansaloni, de Compromís, va atorgar contractes a una empresa del seu germà directament per valor de 106.000 euros. Este assumpte serà per a tractar de forma més tranquil·la i extensa però cal dir-li al senyor alcalde que tal vegada siga legal però que mai serà just, doncs existeixen més empreses locals que també necessiten treballar. També dir-li al senyor alcalde que tal vegada siga legal però que políticament és insostenible.

Una xarrada propagandística que no va aclarir res i que va posar de manifest que el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, va parlar del que va voler deixant apartats els temes de mes actualitat. Bona escenificació del que és falta de transparència.                        

4 comentaris:

 1. La gestio de la piscina ,aparcament subterrani, canon del aigua, el vergeret...tot del pp.el vostre cap de policia i el seu sou.de que parleu?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si la reunió la convoca l'alcalde i este és de Compromís, de que vols que li pregunten? del sexe dels àngels? Retén, colector, hores extra, germans de la regidora...

   Elimina
 2. Perfi ha donat la cara el vertader Jordi Juan i el seu govern i que sols governen per als de la seua corda

  ResponElimina
 3. Ja era hora de que començaren a eixir les pifies de Jordi, no tot es com ho pinta el señoret.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari