Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de març de 2015

Ara volen burlar-se.

Ja comentarem ahir el tema de la factura presentada per a pagar i el concepte de la qual era “Revista Primer Cicle d´Economia i Territori a la Valldigna”.

Ja deixarem clar en eixa nota que ningú coneix l'existència d'eixa revista, ningú l'ha vist i ningú pot donar explicacions d'alguna cosa inexistent. Ni tan sols el regidor de Foment Local, Josep LLàcer, de Compromís.

Ara veiem el segon capítol d'aquest sainet. Ara el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, vol fer-nos creure que eixa revista existeix. Per a açò publica, en la Cotorra per descomptat, una hipotètica portada d'eixa inexistent revista.

Hem passat de presentar, per a la seua autorització de pagament, una factura que fa molt mala olor doncs ningú és capaç de demostrar l'existència de la revista a burlar-se de tot el poble presentant el que ens volen fer creure que és la famosa revista.

El senyor Juan, de Compromís, i el seu equip arriben a la següent conclusió. No tenim revista i ens han enxampat amb una factura que no podem justificar, NO PASSA RES, ENS LA INVENTEM.

Açò és el que han fet. Però no és el senyor Juan o LLàcer els que tracten d'explicar esta situació tan rocambolesca, no, és la Cotorra.

Qui és la Cotorra que dóna les explicacions que se li demanen al nostre benvolgut alcalde i al regidor de Foment Local? 

Dóna explicacions i ens mostra una burda imatge amb la intenció de fer-nos creure que açò és la revista. Una BURLA en tota regla. 

El govern del Bloc-Compromís ha perdut totalment el respecte als habitants de Tavernes.         

13 comentaris:

 1. Açò està arribant a límits que no es poden consentir. A més de mentir en el ple ara es burlen de tot el poble amb aquesta imatge que volen fer-nos creure que és una revista. Els demane a tota l'oposició que actuen i frenen a aquests dèspotes que estan al capdavant de l'ajuntament.

  ResponElimina
 2. La Cotorra sempre manipula.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els hem desplomat! Sels ha vist la falsetat i ara intenten taparla. Mira que son listos estes persones. Abans de imprimir la revista volen pagarla i ara Llàcer s'inventa una portada i desi uns dies ho imprimira... PA TE TIC!

   Elimina
  2. La Cotorra desde el dia 1 que està remerejanto tot per a que la gent pense una cosa mala sobre altres que no pensen com ells. O conmigo o sin mi

   Elimina
 3. Qui son els que escriuen en la cotorra ???,m.agradaria saber.ho..sempre que opine al seu blog ,mai hem publiquen res,no admiteixen cap critica ,soles si es a favor i ja passe de mirar els seus articles..de que tenen por???

  ResponElimina
 4. Que traguen una foto de Llacer amb la revista i entonces em creuré que la revista existix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No poden traurela perque no existeix. La regidora Tudela li va dir que la baixara en el moment del plenari i Llàcer en tó despectiu deia que el dia de la presentació la convidaria. Este home no em crec que estiga a primeres files de Compromis en quan no sap ni on te la mà esquerra.

   Elimina
 5. Eixa revista no existeix. Sino aneu al braç treballador i demaneula i voreu. A mes si la tingueren deurien d'haverla agarrat i ensenyarla al plenari!!! #JORDIDIMISSIÓ #LLÀCERDIMISIÓ

  ResponElimina
  Respostes
  1. La técnic del Braç Treballador va dir que ella no sabía res de cap revista. Que ella podía informar de les xarrades pero de revista no tenía ni idea.

   Elimina
 6. Xe, acabe d'entrar a la Cotorra i ja han publicat 4 o 5 notes per a fer desapareixer de la pantalla el post sobre la famosa i invisible revista. Compromís es burla de nosaltres fent una portada en Word i ara també sedimentant-ho per a que no ho vega ningú. Estos homens no acabaran bé.

  ResponElimina
 7. Quin circ per favor. Senyors de Compromis, ja esta be de pendrens el pel a tots. Tinguen un poc de dignitat.

  ResponElimina
 8. Açò és no tindre categoría Sr. Juan!! Les explicacions s'han de donar com cal no a través d'un blog que encara que tots sabem que és del seu partit no és oficial. Si al Sr Juan l'hi agrada fer estes tonteries perquè és jove e inmadur, dic jo que algú de més edat té al seu costat com Perfecto..lo que no demostra més que trellat

  ResponElimina
 9. Senyors proveidors: a partir d'ara han de cobrar la mercaderia abans de portar-la a l'ajuntament i poden vostés cobrar els serveis abans de prestar-los, tal i com ha fet la impremta.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari