Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de març de 2015

De publireportatge a aparador de misèries.En el periòdic Levante del diumenge 15 de març passat es va publicar una entrevista amb el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, amb aspecte i format de publireportatge. D'açò es fa ressò, naturalment, la Cotorra que, amb una actitud paternal, la reprodueix.

Es pretén donar una imatge de Jordi Juan, de Compromis, fictícia, de personatge íntegre, de gestió perfecta. Res més lluny de la realitat. 

De la lectura de l'entrevista es dedueixen una sèrie de trets que ens mostren la realitat. 

De les paraules del senyor Juan es desprèn una megalomania que fa que fuja de les seues obligacions com a alcalde. Seria convenient que es llegira l'article 20 de la Llei 7/1985 reguladora de les Bases de Règim Local.

Deixa entreveure el senyor Juan el seu victimisme culpant als altres de tots els seus mals i, açò precisament, és no acceptar la seua responsabilitat. Només els mediocres, sobre la base de la covardia i l'orgull actuen així.

Veure per tots els llocs hostilitat i complots li porta a acusar a Victor Borrás de algo que és, sempre, responsabilitat de l'alcalde.

Planteja ser una víctima d'una conspiració i un complot com a forma d'eludir la crítica i es creu prou important per a pensar que uns malvats volen arruïnar el seu futur.

Parla de la piscina. Una legislatura i no s'ha fet absolutament res. No s'ha avançat gens. Amb la seua actitud immobilista provocarà la deterioració total de la piscina, agreujant i dificultant encara més la solució.

Parla del retén de la policia local. Tota la culpa de Victor Borrás i de l'oposició.

Diu que l'ajuntament ha deixat de ser algo fosc. Que pregunte als funcionaris l'ambient que es respira en l'ajuntament.

Parla d'informació, quan la realitat és que encara hi ha molts temes per informar i molts assumptes per aclarir

Parla del trencament del seu govern de coalició. De nou el mateix, la culpa dels altres, Karina i el PSPV.

Parla del pacte o complot PP-PSOE. Victimisme pur i dur com a forma d'evitar les crítiques als seus fracassos i a la seua falta de responsabilitat.

5 comentaris:

 1. El Sr Juan de Compromís te un greu problema i ha de fer se ho mirar per en profesional. Una llástima que ho paguem els veins de Tavernes qui ademés d'actuacións vergonyoses com portar la sang en carromato a Gandía, engantxar ilegalment llum, donar contractes a familiars, burlarse dels comerciants i un llarg etc etc etc hem vist com han putjat les contribucións, els impostos dels cotxes etc etc....
  La veritat, fem balanç i vorem que no hi es tant bo com pareixia. La culpa? La culpa d'altres jjj.
  #JordiDimisió #PitjorImposible

  ResponElimina
 2. Este home vol fermos creure que un burro vola. Es molt bonic parlar i dir el que vol pero la realitat de tota la legislatura ha sigut un altra molt distinta a la que ell vol fer voer en el seu publireportage.

  ResponElimina
 3. Tot pura ficció, no reflecteix la realitat d'este xiquet

  ResponElimina
 4. I la foto que s'ha fet amb un xaleco verd estil casaor. Li falta la galga blanca.

  ResponElimina
  Respostes
  1. xaleco verd i camisa amb ratlles blaves; no se qui l'haurà assessorat, o on estaria la seua estilista jjjjjjjj

   Elimina

Escriu el teu comentari