Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de març de 2015

El Partit Popular de Tavernes ha demanat a l’Ajuntament permís per iniciar este partit polític una primera fase d’actuació per a pintar els passos de vianants

El Partit Popular de Tavernes ha demanat a l’Ajuntament permís per iniciar este partit polític una primera fase d’actuació per a pintar els passos de vianants. 


Per registre d’entrada, el Partit Popular ha sol·licitat a l’alcalde, Jordi Juan, que done autorització a la pintada dels passos de vianants. 

Els populars faran una actuació d’urgència en els passos més pròxims als centres educatius i escolars. Serà una primera acció front la passivitat del govern de Jordi Juan. 

Es pintaran els passos més deteriorats de les rodalies dels centres educacionals. Els simpatitzants del Partit Popular faran eixa actuació. 

Manolo Vidal, portaveu del Partit Popular diu “la gent del PP i els que estiguin dispostos a vindre, empreses o particulars, seran ben rebuts per a pintar els passos de vianants. Ens preocupa la seguretat, i davant la passivitat i les excuses infinites del govern haurem d’actuar nosaltres. A la gent del PP no ens cauen els anell de treballar pel poble”. 

Els passos de vianants a la ciutat estan molt deteriorats. Molts estan esborrats, i són un risc pels veïns, especialment en zones escolars. 

Manolo Vidal ha afegit “el govern de Jordi Juan no els ha volgut pintar. No li valen excuses ni tirar balons fora”. 

¿S’hagueren pogut pintar abans? 

Sí. El govern de Compromís s’ha encabotat en voler pintar els passos fent modificacions de crèdit amb conceptes afegits a esta acció. No ha acceptat vots particulars de l’oposició i s’ha negat a dialogar amb les altres forces polítiques. 

S’haguera pogut consensuar una forma, o inclòs que els pintaren els treballadors de la brigada o amb veïns que tenim a l’atur. Però eixa no ha sigut la voluntat d’un alcalde que governa en una solitària minoria, com és el cas de Jordi Juan. 

Al reté tancat de la policia han estat operaris fent hores i hores sense que tinguérem cap profit ja que es un local llogat que prompte tornarà a mans dels seus propietaris. Destinant dos persones unes setmanes a pintar els passos fa temps que estarien tots fets. Però Jordi Juan no ha volgut. 

Front eixa passivitat de Jordi Juan el Partit Popular ha d’actuar en una primera acció d’urgència. 

Els populars es comprometent a pintar definitivament tots els passos i fer un manteniment adequats d’estos quan arriben a l’alcaldia després de les eleccions municipals del 24 de maig

El Partit Popular utilitzarà pintura homologada per a passos de vianants en la seua acció d’urgència. 

Esperem que l’alcalde Jordi Juan no pose entrebancs a esta acció del Partit Popular14 comentaris:

 1. Una iniciativa diferent i molt lloable. Per a qui li importa el poble no hi han impediments de diners sols voluntat i ganes de fer coses. Si ho porteu a terme conteu amb mi! GRANDE, MANOLO VIDAL!!

  ResponElimina
 2. Molta pressa de pintar ara, pero ja podrieu haver fet correctament els pasos de vianants en el seu dia, quan es va inaugurar (juliol/2007), no complien la normativa d'accessibiltat, recordeu?

  Ara continuen incomplint-la... que es més important, l'estètica o l'accessibilitat?

  https://plus.google.com/photos/100105025289148084790/albums/5563296726064350817/5563297567967442754?banner=pwa&pid=5563297567967442754&oid=100105025289148084790

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pintar passos de peatons no és cosa d'estètica, ni molt menys. L'accessibilitat és important, però també la seguretat.
   S'equivoca vosté de motivacions si pensa que els passos de peatons són per a fer "guapet".

   Elimina
  2. Menos mal que ha vingut JJ per a fer el poble més accessible! Ai, no! Que no ha fet res!
   I vosaltes, Valldigna Accessible, ben calladets que heu estat fins fa quatre dies.

   Elimina
 3. Una molt bona iniciativa... pero ara a eleccions?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si li sembla a vosté, podem demanar al PP que pinte a juliol, després d'eleccions. Així estem un parell de mesos més pasant "de memòria" pels passos de vianants que ja hi són.

   Elimina
 4. I perque no aproveu el que toca als plenaris, i deixeu la brotxa per als que corresponga

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que la primera volta que s'ha parlat al ple de passos de zebra va ser fa mig any o això, intentant fer una il·legalitat.

   Elimina
 5. Perqué el pp no deixa ja de bravuconeries i es dedica a pensar pels interessos del poble???
  Vergonyós vore les tonteries de barrio sésamo que està protagonitzant el pp.
  Per tres vegades el pp ha votat en contra de que es pintaren els passos de vianants(zebra) i ara diu...això ho pinte jo!!!
  A qui volen enganyar??? Al poble???
  No,no senyor Vidal, el pp a carrec seu ja no enganya a ningú. No vullga fer campanya d'una manipulació...la gent ja no ens creguem res del que vosté diu.
  El pp ha perdut tota credibilitat de tant de manipular en els plens i en les notetes de prenssa.
  La gent no és tonta senyor Vidal.
  No manipule senyor Vidal del pp...faça el favor ee treballar pel poble i no pels seus interesos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Manipular és el que fa el Sr Jordi Juan, que mai va anar a ple una modificació de crèdit sols per a pintar els passos de vianants!! això és voler manipular a l'opinió pública.

   Elimina
 6. I Jordi? Que fa Jordi? No res...anar de victima i donar llastima. Quina imatge mes trista!! Sou sempre els mateixos qui li ho justifiqueu tot..ja no vos creu ningu. I el que es cert es que en 4 anys no heu fet RES. Bueno si, deixar el poble fet una pena.

  ResponElimina
 7. Ja teniu resposta. Per que no la publiqueu?

  ResponElimina
 8. Manolo ho retxaza als plens i ara volen pintaro ells cara les eleccions,pero ens prenen per tontos,que se están burlant dels votants.

  ResponElimina
 9. Retxaza? Això que és? Una txaza doble?
  No inventes coses xe.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari