Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de març de 2015

I on estava Jordi?

Ahir a les 9 del matí és celebrà un plenari (encara que no es constituí per falta de quorum). En ell la resta de partits li reclamaren a l'alcalde que consensuara les hores de celebració del plenari ja que havien de deixar les seues responsabilitats i fins i tot visites mèdiques per assistir a un plenari que estava mal convocat. 

No fem més que preguntar-nos quins motius mouen a Jordi, de Compromís, a convocar el plenari a les 9 del matí i no ha les 20 com és habitual. 

Doncs ens han enviat unes imatges que ens dona llum al tema. 

No és la pirmera volta que Jordi, de Compromís, fa i desfa al seu gust per a que la seua agenda personal i de partit no sufrixca canvis. Esta és una més d'elles, i, sense cap tipus de vergonya, ho anuncia a la web del pardalet (de vegades veu oficial del govern de Tavernes).

I mentre, a eixes hores, a la casa de la Cultura de Tavernes es feia la presentació d'un llibre dins dels actes previstos en la setmana de la Valldigna. 

I l'anfitrió mirant-se el melic a Valencia.

5 comentaris:

 1. Vergonyós! que es quede en Valencia que és el que vol i deixe a la gent que es preocupa per Tavernes ací

  ResponElimina
 2. Jordi, com és normal, estava en Valencia que és on li agrada estar encara que ell te la obligació de estar ací en Tavernes que és de on cobra un bon jornalot.
  #JordiDimissió

  ResponElimina
 3. Estava on sempre està. A Valencia que és on té la vivenda i fentse autopromoció en Compromís.

  ResponElimina
 4. Però si ell no és polític...ni vol dedicar-se a la política...

  ResponElimina
 5. Vol donar-se a conèixer per tota valencia i aixina fugir de Tavernes i deixar-nos a llum com alcaldessa si eixen... Son fatals! On esta aquella persona que no volia viure de la politica?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari