Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de març de 2015

La hipocresia política

Un hipòcrita és una persona que vol presentar una aparença que no té, que busca simular el que no és. Però existeix un tret important, el voler enganyar intencionadament.

En democràcia pot defensar-se tot, però amb honestedat i sincerament, no amb enganys. No fer-ho així contradiu el principi democràtic de la bona fe i el respecte a l'altre, que són les mateixes bases de la convivència.

L'altre dia comentàvem un altre episodi de la PROPAGANDA utilitzada per Compromís, els publireportages amb aspecte d'entrevista.

Tot era bonic i de lo roïn la culpa sempre era dels altres.

Bertolt Brecht va dir: "Quan la hipocresia comença a ser de mala qualitat, és hora de començar a dir la veritat".

La sensació que ens queda a tots és que la hipocresia i el cinisme que desprenen accions com esta o altres d'índole propagandística  són de molt mala qualitat. És hora de dir la veritat. Ací ho hem dit moltes vegades, però hui volem dir-li la veritat al nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, utilitzant la sàtira i l'enginy del món de les falles. Veritats dites  amb gràcia, veritats amb ironia, però sempre VERITATS.

Hi ha polítics molt respectables la imatge dels quals és conseqüència del seu bon fer. Hi ha uns altres que anteposen una imatge creada artificialment i que necessiten de la hipocresia perquè eixa falsa imatge no s'esfondre.

9 comentaris:

 1. Sr Alcalde:
  A estas alturas y después de tanta manipulación maquiavélica para dar una imagen de lo que no se es, ya nada de lo que haga o diga resulta creible y le pido por favor que no intente tomarnos el pelo y menos aún tomarnos por tontos.
  #PeoiImposible #JordiDimisión

  ResponSuprimeix
 2. Toda esta artimaña propagandística me recuerda a Goebbels político alemán, ministro de propaganda de la Alemania Nazi que manipulaba al interés de Hitler lo que en radio, panfletos, libros, etc, se decía de la época. Estamos en España en el S.XXI y la historia se repite..

  ResponSuprimeix
 3. Estem en el segle XX| i en tavernes,provincia de Valencia ,escrivim en castella..jajaja, doneu vergonya, sou patetics

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El patètic eres tu que no respetes a ningú. El que escriu en valencià esta molt be. I el que escriu en castellà tambe esta molt be. L´educació i el sentit democràtic res te a vore en la llengua que utilitza cada persona.

   Suprimeix
  2. Efectivament i meinys mal que m'has fet memoria de aón estem i en quina data del S XXI.
   Tu si que resultes patètic. A estes altures del segle resulta lamentable topsrse en algú tan estret de ment. Segurament has segút adoctrinat per algun mestrucho del tres al quart que sen se moral s'aprofita de la debilitat mental d'individuos com tu per manipulalos qual titelles.
   Un Tintin que moltes vegades escriu en espanyol.

   Suprimeix
  3. Ya que querrías que tu abuelo supiese escribir aunque sea en castellano como yo, ya que en nuestra época en la escuela sólo se enseñaba en castellano. Y ya querría tu abuelo tener un nieto educado que supiese respetar a los demás y que le enseñe a manejar cuatro cosas de internet.

   Suprimeix
 4. El comentari no es publicara

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Patètic si que han publicat el teu comentari. Pensaves que estaves escrivint a la Cotorra?

   Suprimeix
 5. Patètic per damunt de tot...llibertat d'expresió, siga a la llengua que siga, cada volta es pareixeu mes a una dictadura, ara que que els castella-parlants que viuen i tributen a Tavernes ja no ppden opinar????

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari