Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de març de 2015

La importància de conjugar bé els verbsEn el blog seudooficial de Comrpomís es parla de la famosa revista de Primer Cicle d´Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna.

Esta revista va veure la llum el dimecres dia 25 de març.
 
En el blog de Compromís utilitza el pretèrit imperfecte per a dir que la revista existia. El correcte és utilitzar el present, EXISTEIX.

En el moment en què es va preguntar per la mateixa, en el ple del dia 2 de març, ningú va poder demostrar que existia, ni Josep Llàcer, de Compromís, ni la tècnica del Braç Treballador. En les posteriors comprovacions en la Intervenció municipal tampoc es va poder acreditar l'existència d'eixa revista.

Hi ha una cosa clara: a data 25 de març la revista EXISTEIX; a data 2 de març la revista NO EXISTIA.

Cal utilitzar correctament els temps en les conjugacions verbals. Totes les persones hem d'esforçar-nos en açò, però sobretot les persones de l'àmbit de l'ensenyament, jubilats o no. 

4 comentaris:

 1. Hi ha que ser molt precisos en el llenguatge....
  No hi ha que penjarse medalles. No existía aixi que s'utilitza mal el temps verbal o directament es vol mentir.... Jo crec que eixa monipulació respon a lo segon.

  ResponSuprimeix
 2. I des de quan una empressa factura a una entitat pública abans de fer el treball?? Ahh que l'empressa és alcoiana, casualitat o no tanta, allí governa també el BLOC, qué li deurà Jordi Juan a este company seu de partit??

  ResponSuprimeix
 3. La casualitat és que esta empresa és la mateixa que va imprimir els BIMs i, altra caualitat, pot ser la mateixa que imprimix els infoBLOCs de Tavernes...

  ResponSuprimeix
 4. La revista no se ni per a que s'ha fet sols lloen a Jordi i a Llàcer... Quina forma de fer politica més rastrera amb els dines de tots els ciutadans. Hauria canviat el compte si ho haguera fet un altre partit?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari