Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 9 de març de 2015

Les normes són iguals per a tots?

Ahir diumenge es va celebrar en la falla Portal una exposició de motos i cotxes clàssics. Amb antel·lació a l'exposició la policia local, complint amb la seua obligació, es va preocupar de buidar el carrer de vehicles aparcats. Es va avisar als propietaris perquè els retiraren i en els casos en què no es va poder contactar va ser la grua la que va retirar eixos vehicles.

Quan el carrer estava completament buit va aparèixer un vehicle blanc que, no fent cas de les barreres i senyals, va entrar tranquil·lament i va aparcar on li va venir de gust, doncs el carrer estava completament buit.

El fet és greu, i més encara perquè es produeix un greuge comparatiu molt gran. Tots han de llevar el cotxe i apareix un determinat senyor i aparca on millor li sembla. Coincidint que on va aparcar feia un moment s'havia retirat un vehicle per la grua. S'aprecia l'adhesiu en la vorada de la vorera.

Proposem un concurs. 

Poden participar tots els ciutadans de Tavernes, els visitants i públic en general. El concurs consisteix a esbrinar qui és el propietari del vehicle que ha protagonitzat el que acabem de comentar.

El premi consisteix en un exemplar de la Revista Primer Cicle d´Economia i Territori a la Valldigna”. 

Ací tenen les fotos que els ajudaran a identificar al propietari del cotxe. A la foto s'aprecia un altre detall a més de l'adhesiu de la vorada. 

Al fons del carrer està la grua. Però AQUEST VEHICLE NO EL RETIRA. Per què serà?.

Participen. Poden vostès dir qui és el propietari? El premi val la pena. El guanyador serà l'únic del món que tindrà eixa revista.                

13 comentaris:

 1. Crec que l´amo d´eixe cotxe es un xic que son para va tindre unes paraules de desconsideració amb Aitor. Aitor encara està esperant que li conteste el senyor alcalde.

  ResponSuprimeix
 2. Tan eficient que ens volen fer veure que és el cap de la policia local. Tantes hores extres cobrades, tanta productivitat cobrada i ara a la vista de tots i amb la grua present permet que eixe cotxe aparque on vulga?

  ResponSuprimeix
 3. L'amo d'eixe cotxe mal aparcat te una gosa blanca que passeja per la arena que també està prohibit.
  La llei ha de ser igual per a tots.
  L'alcalde no pot aparcar on li done la gana o passejar la gosa per on no es pot passejar.
  #JordiDimisió

  ResponSuprimeix
 4. Uyyy, si es el de J.J.H. :)

  ResponSuprimeix
 5. La Cotorra contant excelencies del nou servei de grua i vosaltres demostrant que no fa be la seua faena.
  Ay Mare!!!

  ResponSuprimeix
 6. Que fort!!! En volta de donar exemple fa lo que li ve en gana, com si ostentar el càrrec d'Alcalde fòra sinònim d'amo del poble...I a qui no ens va donar temps de llevar el cotxe, la grua el va deixar a l'altra punta del poble i trovar-lo va ser com jugar a l'escondite. En Tavernes tots som iguals, si vol ser un cacique vaja a viure a Venezuela!!

  ResponSuprimeix
 7. Mira que sou mal pensats. El cotxe pot ser de J.J.H. però també pot estar conduit per M.J., que anava a fer el photo-call per a una coneguda publicació on-line que li agrada molt parlotejar

  ResponSuprimeix
 8. El cotxe és de Jordi Juan, alcalde de Tavernes i el conduia ell mateix acompanyat per la seua parella. És així i els que estàvem allí ho vam vore.

  ResponSuprimeix
 9. I no van possar per a l'ocassió?? No m'ho puc creure!! A este alcalde li falta un poc d'humiltat, i saber que per ser alcalde primer és veí. Ha de cumplir amb les normes que, per a tots, haurien de ser les mateixes. En este cas no, evidentment. Quin exemple per al poble!

  ResponSuprimeix
 10. I per qué no va anar a peu o va aparcar en el parking o al costat de l'ajuntament.
  Este Jordi o no va als actes o va pa donar la nota.
  #JordiDimisió

  ResponSuprimeix
 11. Tampoco es per a tant! Inquisidors!!ma q us agra fer parir a les persones!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Home, jo espere que lallei siga igual per a tots i que les persones que estan al capdavant de l'ajuntament siguen els primers en complir-la. Però sembla que els tractes de favor comencen per ahí, estant fora de la llei. Em resulta vergonyós que el meu alcalde faça això davant de tanta gent, sense cap vergonya ni pudor.

   Suprimeix
  2. Anonim del 10 de Març a les 10:33.

   Explica-li, la caçoneta de que no es per a tant, a tots aquells, que es va costar de la butxaca estacionar mal?

   Suprimeix

Escriu el teu comentari