Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de març de 2015

Más bonita que ninguna

4 anys d'abandonament. 4 anys sense demanar permisos per acabar les obres del col·lector (i quan els demana els deixa caducar). 4 anys de maltracte als empresaris de la platja. 4 anys de desplantes als companys de govern en tot el que organitzaven a la platja (matinals moteres, festes de cap d'any...) i ara, a dos mesos de eleccions volen salvar-se el cul amb un tros de césped artifical. 

DEIXE DE BURLAR-SE DELS VEÏNS!!

9 comentaris:

 1. Sr. Alcalde, estes actuacións d'ulima hora no dexen de ser una expresió superlativa del seu cinisme.
  Suscric plenament alló que diu el post i cregaseu de veritat que hi han molts veïns que també ho pensen. Creu sincerament que la prioritat a la platja es tapissar de plastic l'avinguda? Per favor siga serio i intente donar millors solucións als problemes de la Platja i deixe de burlar-se dels veïns.
  #PitjorImposible #JordiDimisió

  Tintin

  ResponSuprimeix
 2. No ho fan per millorar la platja. Ho fan per donarli a guanyar més diners a la empresa Tecniverd propietat del germà de la regidora Llum Sansaloni.
  Es la part de la red clientelar que ha montat el BLOC.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Xeee i jo que pensava que eixos que tant presumixen d'honradesa eren honrats de veritat.
   Pues estem apanyats. Vaja pinyores que tenim de governant a l'ajuntament... Un alcalde ausent una regidora que dona contractes al germa, un regidor expert en "corta i pega" etc etc.
   Ara si vos pareix els voteu.!!!

   Suprimeix
  2. No tenen vergonya!! tot el poble sabedor que eixa empressa és del germà de Llum Sansaloni i el tornen a contractar per a que guanye diners!!!! ni més ni meny que 38.000€ !!! INDIGNANT

   Suprimeix
 3. Xe mira, altra volta Tecniverd!!!!!!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Una avenida molt bonica SI però quan ploga l'aigua continuara sense anar-sen. Açò sols es maquillar el passeig però no arreglar el problema.

   Suprimeix
 4. Quants en governa la farina27 de març de 2015, a les 2:29

  Tenen previst portar algun campionat de pàdel aquest estiu? Un capítol més de la 'Tavernes lletja'; un més que podem afegir a la font que hi davant de Brodats Val, al Parc del Molló, al Passeig de l'Aparcament Valencià, a l'escultura de la 'Lectora' (a un costat de la Casa de la Cultura, que ja per si mateixa fa feredat) o al carro, l'haca i el gosset i la barqueta de les nostres rotondes. Vinga, animeu-vos i completem el llibre.

  ResponSuprimeix
 5. Quants en governa la farina27 de març de 2015, a les 15:23

  Que no us agrada que es blasmem (també) despropòsits de l'era Popular? Per això no publiqueu el meu anterior comentari?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Menos mal que para Vd también es un despropósito, Bien

   Suprimeix

Escriu el teu comentari