Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 de març de 2015

Més punts foscos sobre la famosa revista

Ja tenim un nou capítol en el sainet de la inexistent revista que explicàvem l'altre dia.

Ara ens trauen una foto de dues suposades pàgines de la revista “Primer Cicle d´Economia i Territori a la Valldigna”.

L'altre dia van traure la suposada portada d'eixa inexistent revista

Estes dos pàgines apareixen ara, doncs com van dissenyant de pressa i corrent, van mostrant el que van inventant "a salto de mata".


En el cas d'estes dos suposades pàgines, més que una revista d'economia és un pamflet electoral del Bloc-Compromís. Ens ensenyen dos suposades pàgines, una dedicada a Jordi Juan, de Compromís i l'altra a Josep LLàcer, de Compromís.

Amb les presses d'haver d'ensenyar alguna cosa no han tingut temps i han agafat la mateixa plantilla que tenen per a l'altre pamflet que editen: Info Compromís. Vegen-ho en les fotos. Mateix disseny de fulla, barra superior del mateix color, mateixes dimensions, etc. En fi, un pamflet del Bloc pagat per tots, en cas que existira. 

S'ha sol·licitat informació sobre la factura d'eixa suposada revista en la Intervenció de l'Ajuntament. D'eixa informació es desprèn que no existeixen albarans ni notes de lliurament d'eixa suposada revista.

També hi ha un altre detall que fa dubtar encara més de la veracitat de l'existència d'eixa revista.

L'empresa que factura, en la descripció del concepte d'eixa factura diu textualment REVISTA Primer Cicle dEconomia i Territori a la Valldigna. D'eixe mateix concepte es va parlar en el ple i Josep LLàcer no va dir res. 

Ara crida l'atenció que Josep LLàcer, de Compromís, parle de Memòria, i en la suposada portada de la revista que ens ensenyen apareix Primer Cicle d'Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna.

És de suposar que l'impressor, tenint davant d'ell la revista perquè ell l'ha imprès, pose en el concepte de la factura tal com apareix en el títol del que acaba d'imprimir i no una altra cosa diferent com ens vol mostrar Josep LLàcer, de Compromís.

Diuen que la inexistent revista es repartirà el pròxim dia 25 de març. Aquest assumpte es va destapar en el ple del dia 2 de març. Tenen 23 dies per a dissenyar i imprimir la revista. O és una memòria? O no és res?

Ànim que si estrenyeu al de la impremta podeu aconseguir-ho.            

6 comentaris:

 1. Llacer que explique ben clar si es una revista o una memoria, i si es a la Valldigna o a Tavernes de la Valldigna.
  XAPUSEROS!

  ResponElimina
 2. Llacer ha tardar un setmana en mostrar una foto de dos fulls de la revista/memoria. Es evident que la revista no estava impresa quant es va presentar la factura i ell li va donar el visto bueno.
  La revista no existia abans de la denuncia del PP.
  #LlacerDimisió
  #JordiDimisió

  ResponElimina
 3. Si no hi ha albarans ni notes de entrega com es dóna la conformitat a eixa factura?
  Qui és el responsable d'haver donat el vistiplau a eixa factura?

  ResponElimina
 4. Des de quan es factura un treball abans de fer-l'ho? Quants diners li deuràn a la imprenta dels seus panfletos? Vergonyós.

  ResponElimina
 5. Segur que la factura és de la mateixa imprenta que fa els infoBLOCs.
  Això dina molt que pensar.

  ResponElimina
 6. La foto de Compromis, se l'han feta al parc de Cantalot, que te una font a la que sols es pot accedir mitjançant escalons? es a dir, que te un espai important, com puga ser la font per a refrescar-se, a la que les persones amb movilitat reduïda no poden accedir?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari