Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 28 de març de 2015

Més sobre la revista


Ja comentàvem ahir que la famosa revista memòria “Primer Cicle d´Economia a Tavernes de la Valldigna” es va donar a conèixer el dimecres dia 25. 

En veure tranquil·lament un exemplar es noten les presses de la seua elaboració, maquetació i contingut. Té un disseny manifestament millorable i es nota que amb les presses no s'ha revisat. Es parla repetidament de la Regiduría de Promoció Econòmica, és sabut per tots que el nostre ajuntament no té eixa regiduría sinó la de Foment Local.

Destaca també el fet que no és una revista sinó un pamflet propagandístic de cara a les eleccions. Se cerquen estes dates preelectorals i un disseny extraordinàriament semblat a les publicacions de Compromís. Publicitat pagada per tots.  

També es veu en este assumpte una col·laboració molt paternal del blog seudooficial de Compromís. Pretén d'una forma basta fer creure que el que ensenyen és la portada d'una revista. Comparar-la amb la foto que es presenta a continuació.

extreta de Quaderns de Reflexió

Extreta de la Cotorra

Tots a intentar tapar les mentides

En la primera pàgina de continguts parla el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromis, i en el segon paràgraf ja ens mostra de nou la seua hipocresia i burla cap als ciutadans de Tavernes. Parla de fer un diagnòstic de la situació soci-econòmica valenciana i de la Valldigna. On està eixe diagnòstic?

Una altra vegada paraules buides. Una altra vegada la DEMAGÒGIA. Com amb el pressupost participatiu.  

Bo seria que s'haguera fet eixe diagnòstic. Ja tindria el pas previ per a fer un altre assumpte que té pendent. Ens referim al disseny d'un pla estratègic que ha de fer segons apareix en la web de Participació Ciutadana, de la qual és responsable. La crua realitat és: ni diagnòstic soci-econòmic, ni pla estratègic, ni pressupostos participatius ni impuls a tots els assumptes de Participació Ciutadana. 

Paraules i paraules. Enganys i mes enganys.

A continuació parla Josep Llácer, Regidor de Foment Local i no de Promoció Econòmica. Que podem esperar d'una persona que és capaç de fer un informe com el que va presentar sobre els resultats econòmics del Festivern de l'edició de 2013? Va ser tan ridícul que ja no s'ha atrevit ha fer mes.


El senyor Llácer, de Compromís, arremet contra la reforma de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, la coneguda Llei 27/2013 de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL). La critica, com ja ho van fer i amb força en el seu moment, però s'oblida el senyor Llácer que si que es van servir d'ella per a aprovar els pressupostos en Junta de Govern el dia 15 de juliol. El cinisme portat a les seues cotes més elevades. 

Una altra cosa que haurà d'explicar el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, és perquè el blog seudoofical de Compromís disposa de la revista en format digital i la web municipal no. El despotisme i arrogància elevats a l'enèsima potència.           

5 comentaris:

 1. Mirant les dos fotos es veu lo xapuseros que son Jordi i Llàcer. La foto de Quaderns es veu clarament que es la foto de la revista. La foto de la cotorra es un "apanyo" fet por ordinador. I Jordi es queda satisfet en vore totes estes coxinaes. I Perfecto? també comulga en totes estes xapuses? Que baixet has caigut Perfecto.

  ResponSuprimeix
 2. Per què no es denuncia a fiscalia i que investigue?

  ResponSuprimeix
 3. Propaganda a tuti plen. Jordi, Llacer i "sus secuces" manipuladors i xapuseros. Perfecto també per consentir-ho. Tots al mateix sac.
  Ja estem farts de que mos prenguen per tontos i paganos.
  A estes altures ni "blogs" ni xarrades ni propagandes . No hens creguem res del que digueu.
  #JordiDimisió #PitjorImposible
  Tintin

  ResponSuprimeix
 4. Si la revista haguera existit la Cotorra de Compromís haguera tret la foto.
  Està clar que han volgut pagar a la seua imprenta per una faena que no s'havia fet i els han pillat.

  ResponSuprimeix
 5. La revista que posaren a la web paternal de Compromís era una captura de pantalla jajajajjaja. ..volen convencer a la gent que un burro volá. .xe ke si!ke vola de veres!! Jajajajjaja. ..esta prepotencia és brutal!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari