Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de març de 2015

Ni eficaç ni eficient
L'assumpte del reten de la policia local dóna per a molt. Ja s'ha parlat molt del tema: malbaratament de recursos, retard imperdonable en la seua posada en servei, enganxe a la xarxa elèctrica de forma sospitosa …

Per si no fóra poc ara vénen les presses. Presses per inaugurar abans de les eleccions i dins del termini permès.

A la vista de tot açò veiem que el govern municipal, amb el senyor alcalde Jordi Juan, de Compromís, al capdavant ni és eficaç ni és eficient.

Eficaç és la persona o organització que compleix amb els seus objectius o terminis. Eficient és el que aconsegueix l'objectiu amb una utilització òptima dels recursos, la qual cosa implica aconseguir la meta amb menors costos o donar més valor amb el mateix cost. 

El senyor Jordi Juan, de Compromís, no és eficaç doncs no ha complit amb l'objectiu de posar en servei el reten i ni tan sols té posada la data d'obertura. No és eficient, doncs a més de no haver engegat el reten no s'han utilitzat correctament els recursos. Es van destinar 120.000 euros a l'adequació de les instal·lacions i, posteriorment, es van demanar 50.000 euros més, i el reten sense acabar. I tot açò sense comptar amb els treballs realitzats pels propis empleats de l'ajuntament. Un pou sense fons.

En esta xarlotada en què s'ha convertit açò del reten, amb els diners de tots, ens  conten que el vertader director d'obra és el cap de la policia local. Increïble però cert.

A tot açò cal afegir ara les presses. Jordi Juan, de Compromís, vol ara córrer, sense adonar-se que córrer ara no serveix de res doncs ha triat el camí equivocat.

Presses, moltes presses. Tot supeditat al reten. Eixa és la prioritat número u del senyor Juan.

Presses, moltes presses, com deia aquell savi andalús: “amb les presses, a voltes, algunes coses es fan amb els peus i unes altres no tindrien ni que fer-se”. Doncs açò.

Presses de polítics “efervescents” que volen enganyar i es queden en res quan els baixa l'efervescència. Bé, es queden en el que són.           

5 comentaris:

 1. El reten... El tan ansiat reten, quants disgustos i gastos per al poble i ara a poc d'eleccións ve la pressa.
  La ineficiencia i la falta de previsió porten aço. Despres vorem tot lo que la presa ha fet mal (igual s'obliden de fer-li el despatx al jefe).

  ResponSuprimeix
 2. I que pensen els policies locals de Tavernes d'este tema? Per supost l'opinió del cap de policía ni volem saber-la.

  ResponSuprimeix
 3. Explicara ara JJ que ha costat el reten?

  ResponSuprimeix
 4. Ja no recordeu ningú aquella "inauguració" de la piscina cap al mes de març de 2011 amb falleres i tota la resta de boato? Ací encara que siga s'ha obert i ja s'està treballant, i el cost és ínfim en comparació amb allò.
  La piscina no estava per a inaugurar-se ni al cap de mig any, i ja veieu com està, sense acabar al 100%. I aquest no és l'únic exemple, segur que en sabeu més.

  ResponSuprimeix
 5. Esplicareu vosoltres que mos costará la piscina,el parkin,i totes les barrabasaes que eu fet

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari