Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de març de 2015

NPR: El Partit Popular de Tavernes veu indignant l’actitud de l’alcalde, Jordi Juan, en l’acte de lliurament de cinc habitatges de promoció pública

En el lliurament, i dins del saló de plens, l’alcalde, Jordi Juan, amb total descaro, li ha preguntat a la directora general de la Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (Eige), María Inmaculada Solerneou, sobre si hi havien locals i pisos de l'Eige en venta al centre de València capital.

Davant dels regidors, alguns del PP, i al saló de plens, l’alcalde ha mostrat interés en els seus assumptes personals i no en els de Tavernes.

El candidat a l’alcaldia pel PP, Manolo Vidal, després d’atendre a diferents veïns de la població, es va acostar al saló de plens per saludar a Solerneou i demanar-li més habitatges de promoció per a la gent de Tavernes, així com comentar-li possibles solucions de problemes de persones de la Vall que estan vivint en pisos de l'Eige. “Em sembla indignant que l’alcalde, en lloc de preocupar-se perquè es lliuren més habitatges de promoció a la nostra ciutat, es preocupe per locals i pisos al centre de València pels seu interès personal. És molt fort, una falta de responsabilitat i preocupant vore que els interessos de l’alcalde van per altre lloc diferents dels interessos generals de Tavernes” comenta Manolo Vidal.

El Partit Popular vol mostrar el seu rebuig a eixe particularisme mostrat per Jordi Juan. “No ens valen excuses, jo mateix i altres regidors hem escoltat com l’alcalde, en el saló de plens, s’ha dirigit a la directora general per preguntar per temes particulars de compra-venta d’immobles. Jordi Juan no ha preguntat per més habitatges pels veïns o solucionar problemes, sols s’ha preocupat dels seus assumptes personals. El Partit Popular demana que es faciliten més habitatges de promoció social a Tavernes. No ens podem conformar en 5 ó 6, han de ser les màximes per beneficiar al major nombre de famílies de la ciutat”.

3 comentaris:

 1. Este xiquet malcriat va llevant-se la careta i cada dia més gent va coneguent-lo.
  VERGONYÓS, INDIGNANT que un alcalde no demane més pisos per als veïns que ho necessiten però no s'oblide de preguntar-li per un piset al centro de Valencia, com ell ja té uno qué vol uno per al papi?

  ResponSuprimeix
 2. Açò és una nota de premsa? En serio? Feu-vos-ho mirar...

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tu deus fer te ho mirar amic.
   Hen dona igual com li digues.. la indecencia, la poca vergonya i la mala bava d'eixe "senyor" es evident siga en post, nota de premsa o lo que tu vullgues dir. No es mes important la forma que el fons.
   #Tintin

   Suprimeix

Escriu el teu comentari