Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de març de 2015

NPR: EL PARTIT POPULAR TRIA PER UNANIMITAT A MANOLO VIDAL COM A CANDIDAT A L'ALCALDIA

El Comitè Electoral del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha escollir a Manolo Vidal Almiñana com a candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament valler.

La decisió es va prendre per unanimitat de tots els membres, basant-se en la victòria que va aconseguir Manolo Vidal com a candidat a les eleccions municipals de 2011 amb gran diferència respecte a la resta de formacions i quedant-se a pocs vots de la majoria absoluta. El comitè ha valorat la gran capacitat de gestió de govern que va mostrar Manolo Vidal en la passada legislatura, així com en la gran quantitat de projectes i idees que pot aportar pel futur de Tavernes.

Manolo Vidal ha agraït la confiança dipositada en ell i es mostra ple d’il·lusió per a seguir treballant per a millorar Tavernes “la nostra ciutat i la platja no han avançat res en estos quatre anys de legislatura. Tenim un poble estancat amb més impostos, poques inversions i cap projecte de futur. El Partit Popular i la meua candidatura tenim clar que cal treballar per a revitalitzar Tavernes. La prioritat serà propiciar la creació de llocs de treball en el sector agrícola, en la indústria i en el turisme. Hem de centrar-nos en fer de Tavernes una ciutat activa i amb futur”.

En la passada legislatura, la gestió de Manolo Vidal al front de l’alcaldia va propiciar que a Tavernes arribaren més de 15 milions de subvencions. Es feren més de cent obres tant a la ciutat com a la platja. Es va actuar en carrers molt concrets, però també s’aconseguiren gran inversions a Tavernes com la carretera a la platja, el nou institut, la caserna de la Guàrdia Civil, l’ampliació del centre de salut, el Braç Treballador, l’Escoleta de la Platja i moltes més.

En els pròxims dies es donarà a conèixer la llista electoral del Partit Popular de Tavernes. Així com els principals trets del seu programa electoral.

Ja es pot avançar que les propostes de futur del Grup Popular a Tavernes passen per propiciar la creació de nous llocs de treball, fer possible que s’obriga la piscina coberta, atendre les polítiques socials, ajudar a les associacions i clubs, fer una sèrie d’inversions per millorar la ciutat i la platja. Tot encaminat a potenciar l’ocupació en diferents sectors “volem que Tavernes siga atractiva, tenim moltes idees i anem a ser l’opció que done futur als nostres ciutadans. No volem que Tavernes esdevinga un poble dormitori, que és el que ara està passant, hem de posar-nos mans a l’obra perquè Tavernes torne a ser un referent per l’agricultura, la indústria, el comerç i el turisme. El nostre objectiu és crear llocs de treball i donar futur a la ciutat-platja” comenta el candidat a l’alcaldia Manolo Vidal.

Manolo Vidal té 52 anys, és advocat i economista. És una persona molt treballadora, molt pròxima i atent amb tots els veïns. Coneix a la perfecció la realitat de Tavernes i de les seues associacions. Amb ell com alcalde, Tavernes va viure la legislatura amb més inversions mai coneguda a la ciutat i la platja.

10 comentaris:

 1. No podía tindre millor cap de llista el Partit Popular de Tavernes. Com a persona i com a profesional Manolo Vidal és de lo millor que hi ha. Esperem pel bé de tots torne a l'Alcaldia del nostre poble.

  ResponElimina
 2. Manolo és bona gent i honest. Te capacitat per tirar endavant un poble que Jordi Juan ha convertit en dormitori sense futur

  ResponElimina
  Respostes
  1. Amb Manolo al capdavant de l'Ajuntament tornarem a ser un poble amb solera

   Elimina
 3. Enhorabona Manolo! A continuar treballant pel nostre poble amb ganes e il·lusió

  ResponElimina
 4. Ara és el moment en que tota la gent a la que has estat escoltant-mos i ajundant-mos estos anys, et tornem recolzan-te i com faça falta el gran favor que ens has fet sense demanar mai res a canvi. Com diu un comentari anterior "Com a persona i com a profesional eres de lo millor que hi ha".

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per supost, ahí estarem al costat de Manolo.

   Elimina
 5. I la resta de la llista?

  ResponElimina
 6. No se perque heu censurat el meu comentari sobre Manolo Vidal. Aço cada vegada es sembla mes a la censura franquista

  ResponElimina
 7. Manolo, t'has guanyat el reconeixement pel teu treball i dedicació a Tavernes de la millor manera que podía ser, nombrarte Candidat del Partit Popular a l'alcaldia, enhorabona.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari