Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 13 de març de 2015

NPR NNGG: ELS JOVES DE TAVERNES JA DISPOSAVEN D’UN ESPAI D’OCI CONTINU FINS QUE COMPROMÍS L’ELIMINÀEl passat dissabte tingué lloc la primera jornada d’oci nocturn a Tavernes. Unes activitats dirigides als joves vallers entre 12 i 17 anys. Segons s’explica, es tracta d’alternatives dirigides als joves i que inclouen la tranquil·litat dels pares i el reviscolament de les noves generacions i que es desenvolupen, en paraules del regidor de joventut, "per a que hi haja un ús saludable i positiu del temps d’oci.".

Els joves del PP de Tavernes han mostrat el seu recolzament a aquest tipus d’activitats: els representants del poble estan per donar solucions a tots els sectors de la població i han de treballar per donar alternatives d’oci per fer que els mes joves puguen divertir-se units, amb activitats que potencien el treball en equip, i lluny de plataformes socials poc educatives, o altres ambients poc saludables.

Al mateix temps, les Noves Generacions del PP es lamenten que durant quatre anys, aquest tipus d’activitats no només no s'hagen realitzat, sinó que la joventut vallera no ha pogut gaudir d’unes instal·lacions on acudir per poder recrear-se. Es evident que s’acosten eleccions i Compromís vol un titular dirigit ja no als joves vallers, si no als pares d’aquests. Durant la present legislatura els joves no han vist realitzades les propostes que el Bloc va prometre, i ara, a dos mesos de les eleccions volen fer-nos veure, a preses i corrents, que s’ocupen de la joventut vallera.

Els joves populars han recordat que quan el tripartit entrà a governar Tavernes, els joves de Tavernes tenien a la seua disposició el punt d’encontre jove. Un centre que contava amb una elevada afluència de públic i servia per que la joventut tinguera de manera continua i no sols tres dissabtes al mes, un lloc on reunir-se i entretindres.

Si bé és cert que calia complementar les activitats que oferia el punt d’encontre jove, també ho és que eliminar-lo fou una solució poc encertada. Activitats com les propostes ara per la regidoria de joventut s'haveren pogut realitzar durant aquests quatre darrers anys a les instal·lacions del PEJ, però preferiren eliminar tot rastre de les polítiques que el Partit Popular havia realitzat encara que això suposara desatendre a un sector de la població per a ara atribuir-se mèrits que no els correspon.

L’eliminació del punt d’encontre jove no només fou una de les primeres mesures que va adoptar la regidoria de joventut, i recolzada pel partit socialista, soci de govern en aquell moment. Deixar durant quatre anys als joves de Tavernes sense cap lloc on acudir fou també la primera proposta del seu programa electoral que el bloc va incomplir al no construir cap casal de la joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari