Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de març de 2015

NPR Partit Popular: El Partit Popular de Tavernes lamenta el criteri seguit pel govern de Compromís de centrar les inversions de la ciutat i la platja en el nou retén de la Policia Local a l’Avinguda de la Valldigna.

El govern de Jordi Juan ha anunciat la posada en marxa d’un retén que està inacabat.

El govern nacionalista ha donat prioritat a estes dependències abans que a altres necessitats més importants per la ciutat de Tavernes.

“No negarem la importància d’invertir en seguretat, però pensem que esta inversió no era prioritària. Considerem que era més precís actuar abans en el taller d’Adisva, en la segona fase del col·lector de la platja, en el manteniment de les vies públiques, en un mur al Vergeret, en ajudar en la negociació per a obrir la piscina, en fer polítiques socials i d’ocupació... o en moltes coses més, que no abans de fer unes instal·lacions on el servici està donant-se a la Casa Consistorial. Ací es veu com les preferències del govern de Jordi Juan no són les mateixes que les necessitats urgents que té el poble” comenta Manolo Vidal, candidat del PP a l’alcaldia vallera.

El retén s’obri a mitges. Per ara i sense saber quan, el nou retén estarà l’apartat administratiu de la policia. Sols eixa part. “Pensem que hauria d’haver-se fet el trasllat tot d’una i no a mitges. Ara la gent ha d’anar pegant bacs d’ací cap allà per ser atesa per la policia. L’alcalde s’ha precipitat per tindre una foto a les eleccions encara que siga perjudicant als veïns” indica Manolo Vidal.
El nou retén ha començat mal, i ja se sap que allò que comença mal acaba igual.

En primer lloc s’ha fet en un local llogat, on s’han gastat més de 200.000 euros equipant una nau que no és de Tavernes, que és d’un particular que d’ací tres anys podrà demanar per a ell les dependències i els dines s’hauran tirat a un pou.

Del retén s’ha estat pagant més de 14 mesos sense utilitzar-lo, a raó de més de 3.200 euros al mes. Jordi Juan defensava que el nou retén evitaria pagar el dipòsit de vehicles retirats per la grua, però això no s’ha acomplit. Al contrari, ja es porten més de 45.000 euros pagats de lloguer sense haver donat cap servici.
El retén és un capritx del govern. Els servicis policials estaven oferint-se correctament des de l’Ajuntament sense cap cost i de forma cèntrica pels veïns. Hi havia altres prioritats que gastar un feix de billets en un retén que no era necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari