Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de març de 2015

Senyor Alcalde, Tavernes està esperant les seues explicacions.

Esta setmana passada han ocorregut una sèrie de fets que per la seua importància no es poden deixar passar. El nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, es va muntar una xarrada amb tints electoralistes per a explicar en que es gasten els impostos dels ciutadans de Tavernes de la Valldigna.

En aqueixa xarrada el senyor Juan va parlar d'una sèrie de coses a nivell general i va entrar poc en detalls. No va abordar els detalls dels temes d'actualitat des del punt de vista de la xarrada, és a dir, de com es gasten els recursos municipals.

No va parlar per a res del retén de la policia local que porta molt temps en obres i encara no està acabat ni amb data d'inauguració assenyalada, i ha passat un altre mes, un altre mes de lloguer pagat sense fer ús de les instal·lacions al que cal sumar els 120.000 euros gastats en l'adequació de les instal·lacions. 

No va parlar de les quantitats tan grans de diners pagades al cap de la policia local en concepte d'hores extres i productivitat. 

No va parlar de la compra d'un cotxe sense retolar per a l'ús de determinada persona de l'ajuntament. 

No va parlar del que costa l'apartat de premsa i difusió d'alcaldia. No va parlar de cap d'aquests temes. 

Però és que a més la regidora Karina Vercher va acusar a Jordi Juan, de Compromís, d'amagar una sèrie de factures de publicitat del Festivern per import de 7.265 euros. 

També es va destapar el tema que a l'empresa del germà de la regidora de contractació del nostre ajuntament, LLum Sansaloni, de Compromís, se li havien atorgat contractes per import de 106.000 euros. 

Cal recordar al nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, que segons l'article 20 de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local, entre altres coses, té l'obligació de RENDIR COMPTES. És la seua obligació aclarir tots els punts assenyalats i informar als ciutadans de tots els aspectes que afecten als seus interessos.

Senyor Alcalde, té vostè una oportunitat per a complir amb la seua obligació d'informar i rendir comptes en el ple que se celebrarà avui. En eixe ple pot i deu explicar amb tots els detalls el que el poble de Tavernes espera. És la seua obligació i hi ha acusacions molt fortes. 

Aprofite l'ocasió i done als ciutadans les explicacions que es mereixen.

7 comentaris:

 1. Esta es la forma de ser de Jordi, parlar del que li interesa i no dir res del que el deixa en evidència. No li cau la cara de vergonya que li recorden la LLei per a que cumpleixca les seues obligacións?

  ResponElimina
 2. L'acusació de Karina és greu i Jordi ha d'aclarir aqueix assumpte sense deixar passar mes temps. Si no ho desmenteix de forma inequívoca hauré de pensar que el que calla atorga, pensaré que és veritat el que diu Karina.

  ResponElimina
 3. A això li sumeu el silènci a la meua pregunta i el menosprèci que em te degut a fer-li-la.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152834661198432&id=691308431&ref=bookmark

  ResponElimina
  Respostes
  1. Més clar impossible. M'agrada la teua argumentació.

   Elimina
 4. En juny sabrem en que i com s'ha gastat Jordi els nostres diners.
  Li queden pocs dies de ser alcalde i entonces ho sabrem tot.

  ResponElimina
 5. Sr Jordi Juan deixe de manipular a la seua conveniencia i sobretot deixe de malgastar els diners de tot un poble!! Hi ha molta gent que necesita feina, ajudes per a poder viure, etc. I vosté pagant lloguers per un retén que no es fa per més de 20 milions de les antigües pesetes. Vergonya!!!!

  ResponElimina
 6. Esta vesprada hi ha pleno. Bon moment per demanar explicacions a l"alcalde. A vore si el PP, PSOE o Karina aprofiten el moment i pregunten.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari