Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de març de 2015

Un plenari per avergonyir-se

Discriminar: Donar tracte d'inferioritat a una persona o col·lectivitat per motius racials, religiosos, polítics, etc   

El govern d'esta ciutat ens té massa acostumbrats a ixides de tò, pataletes de crio i formes malignes d'actuar. Però els que ahir acudiren al plenari descobriren que res és insuperable i que, quan un membre de Compromis Tavernes s'ho proposa, és capaç de superar qualsevol límit de l'educació, saber estar i control personal.

Després de fer "de les seues" apagant micròfons, deixant sense torn de paraula als regidors de grups que no són d'ell i atacant a Karina (que ja quasi és un must als plenaris) l'alcalde de Tavernes torna a la càrrega deixant sense torn de rèplica al atac famolenc d'una hiena morta de sed de venjança.

Tots recordem la nota que fa uns dies ens remitia el Partit Popular denunciant la desvergonya amb la que la regidora Llum Sansaloni havia desviat la firma de contractes sense publicitat per valor de 106.000€ per a una empresa on un familiar seu estava com a representant. Doncs bé, les reaccions no s'han fet esperar i dita regidora es comportà de la forma més vil i roïn que un ser humà civilitzat pot fer seua. 

Els arguments, buits de defensa, plens de venjaça i amb el lema per bandera "no hi ha millor defensa que un bon atac", es dirigiren a la bancada dels populars carregats d'odi cap a treballadors de l'Ajuntament aplegant a qüestionar la seua professionalitat. "Encara no sé perquè li paguem" o "algú d'ells estan quasi en la mitja" resaven algunes de les puietes.

Davant estes accions el senyor alcalde es limità a dir que estem cara a eleccions i que tot el món està nerviós. I tancà dient que de segur que els ciutadans de Tavernes agraïrien que no entrarem en desqualificacions personals. 

I després d'esta frase sense més intenció que la de mostrar-se com a conciliador d'una baralla que ell mateixa havia permés com a president de l'Ajuntament, va fer callar a la bancada del Partit Popular diguent-los "ja he fet prou deixant a la sra Llum fer la seua intervenció". 
No volem des d'ací donar-li una lliçò d'humilitat a la sra Sansaloni -Compromís té a les seues files capdavanteres el seu pitjor enemic- perquè ni és la nostra tasca ni és la nostra intenció. No obstant, esperem des del Diari que el seu cap de llista li reprenga i l'obligue a fer una declaració pública demanant disculpes als treballadors que són els qui fan funcionar dia a dia el poble de Tavernes

Lluny queden les intencions d'este blog, i imaginem que dels partits que formen la corporació municipal, d'utilitzar els treballadors de l'Ajuntament com a arma arrojadiza per a la batalla política. Però no podem assegurar el mateix de Compromís que, amb la boca espumosa com a gos enrabiat devora tot allò que es posa al seu pas. Treballadors, diners municipals o necessitats de col·lectius de Tavernes.

És per això que demanem un canvi de joc al camp. Cap atac personal, cap ofensa i zero desprestigis per venjança personal.

20 comentaris:

 1. No ofen el que vol sinó el que pot i la sra. Sansaloni no pot, intenta desviar la veritat de la noticia insultant a tothom i despres per a vergonya dels presents el sr. alcalde va demanar tranquilitat als politics. Sr. Juan començe per tapar-li la boca a la seua companyera.

  ResponElimina
 2. Esta sra. no representa a ningu, ni te cap prestigi com a politica, el que no ha desmentit es que eixos trevalls els ha fet la empresa del germa.I sinó es ilegal si es permet dir que no te força moral per insultar a ningu

  ResponElimina
 3. Sra Sansaloni si en política no saps encaixar una crítica millor dimiteix i vestén a ta casa

  ResponElimina
 4. I Llum Sansaloni es la elegida per sustituir a Jordi al front del BLOC quant ell vaja a Valencia?
  Que baix ha caigut este partit.

  ResponElimina
 5. I que diu el sindicat de treballadors de l'ajuntament? El que jo espere és que ixquen ells a demanar explicacions dels atacs de la irresponsable Llum Sansaloni que, per sort, #noemrepresenta

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els sindicats a l'Ajuntament no diuren res.
   Res de res.
   En esta legislatura no han dit mai res.
   Tot el mon està cagat de por, fins i tot els sindicalistes de calbot que hi ha a l'Ajuntament.
   Qui es meneja ja sap el que li toca. Li ho podeu preguntar a l'anterior cap de policia, al secretari general, i a molts altres empleats que, des d'un primer moment, els fonamentalistes del Bloc tenien a LA LLISTA NEGRA, tot això amb la complacència dels regidors del PSOE i Karina).
   Ara la llista s'ha ampliat, funcionaris i sòcis de govern que aplaudien les punyalades per l'esquena dins de l'Ajuntament, ara han caigut en desgràcia i estan cobrant amb la mateixa moneda.
   !Que poca vergonya¡

   Elimina
 6. I per que no comenceu donant exemple des de les vostres pàgines, esta, Ventiladors i demés?
  A vore si es veritat. Seria una bona manera de començar.
  I que se sàpiga, a no ser que siga d'ara, els microfons no els apaga l'alcalde des de la seua cadira. Se'ls encen i apaga cadascu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tu què lliges? En este blog no he vist mai ningún insult ni falta de respecte a cap persona. No ho he vist sols que al blog del pardalet que no fa més que difamar, acusar e insultar. I no ens oblidem, censurar.
   A més, saps molt mal perquè el micròfons els apaga l'alcalde quan vol. Li ho pots preguntar a Victor que ahir li'l apagà mentre feia una intervenció sobre una modificació de crèdit o Raquel i Salva que també li'ls apagà a la rèplica de la eufòrica Llum. O pregunta-li a karina que plenari si i plenari també li'l apaga.

   Elimina
  2. Anonim anonim, anem a posar una mica d'ordre.
   En primer lloc dir-te que l'alcalde té un botó per a tallar el micro quan vullga i a qui vullga.
   En segon lloc et diré que des de la passada legislatura en que la germana del soci i dirigent de l'empresa en questió, Sra. Llum, sol·licitava a crits la intervenció de fiscalia contra una empresa local i ella en aquests quatre anys de govern no ha fet ni dit res. I amb açò, els mitjans afins a Compromis (afins ideològicament i familiarment) no han deixat de ficar-se contínuament amb empreses locals i fins i tot en la vida íntima, privada i laboral de qui els ha vingut en gana.
   Crec que ningú s'ha posat encara amb la vida sentimental de Jordi Juan, i tal vegada caldria anar pensant-ho ja que aquesta gent és l'única cosa que coneix.
   Així que, les línies i les regles d'actuació sembla que les va marcant Compromis però després no els agrada quan es trasllada al seu camp.

   Elimina
  3. Si tan legal era tot el que feia Llum quan adjudicava al seu germà, per què no signava Llum i ho havia de fer el còmplice de l'alcalde, el sr. Jordi Juan?

   Elimina
  4. No es pot donar exemple , perque el model de tot sou vosaltres en els vostres blogs que penjeu allo que vos sembla be i no acepteu cap critica, i per altra banda supose que seras regidor del bloc, quan sap be que pasa en els microfons? i que casualitat que nomes s'apagen els microfons de la oposisio.
   Vosaltres no sou exemple per a ningu i sobretot la sra. Sansaloni

   Elimina
 7. El espectacle de ahir del tot impresentable , i encara que el govern ara esta tot sol fins fa un parell de mesos tenia companya i els srs del Psoe i la sra. Vercher tambe debien demanar disculpes , perque durant tota la legislatura han atacat a tots el funcionaris que no foren de la seua corda i ells no han dit res.

  ResponElimina
 8. lamentable, molt lamentable l'actitut i les paraules de Llum, va perdre qualsevol raó que puguera tindre, i la del alcalde no deixant respondre

  ResponElimina
 9. Tots sabem qui és LLum. Qui és i qui ha sigut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mireu la seua història i la seua trajectoria i comprendreu les coses.

   Elimina
 10. S'enten que el punt de "precs i preguntes" és per fer precs i/o preguntes al govern i JJ va permetre que Llum utilitzara per "criticar a l'opossició" i, damunt, li va apagar apagar el micro a la resta de regidors.
  Això demostra que Compromis-BLOC ho tenia tot ben preparat.
  #JordiDimissio

  ResponElimina
 11. Molt mal Compromis. Ja van mostrant el que son

  ResponElimina
 12. I jo em pregunte algu sap si la empresa del germa de la regidora, ja feia treballs per a l'ajuntament quan gobernava el PP???? La resposta es,SIIIII. I perque entonces ningu es va preguntar quan va cobrar??

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cobraría quant li tocaría, com tots.

   Elimina
  2. No perdone li especifique, quan de diners li pagaren per la seua feina?? Donc igual el mateix que era, pero clar com que no es germa de Manolo no passa res.

   Elimina

Escriu el teu comentari