Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 7 de març de 2015

Va de mentides


En el ple del dia 2 va eixir el tema del pagament d'una factura d'una suposada Revista. 

La representant del Partit Popular va preguntar sobre l'existència d'eixa revista per a autoritzar el pagament d'esta factura doncs, com allí es va dir, ningú coneixia de la seua existència, ningú l'havia vist i ningú sabia res. Fins i tot la tècnica del Braç Treballador, en ser preguntada, va confessar no saber res d'eixa revista.

La resposta de Josep LLàcer, regidor de Compromís, va anar d'allò més vil. Tots els allí presents van veure que del que es va dir allí i del que després s'ha dit es trau la conclusió que aquesta revista no existeix. Diem que la contestació de LLàcer va ser vil perquè faltar a la veritat quan algú pregunta el que té dret a saber només es pot qualificar de vil. La representant del PP va preguntar com a membre de l'oposició en la seua tasca de control de les accions de govern i en representació dels votants que la van triar que tenen dret a saber.

Les mentides revelen les intencions i ací la intenció era enganyar als ciutadans de Tavernes. 

Josep LLàcer, en contestar, va deixar clara una cosa. La boca pot mentir però la ganyota que es fa en aqueix moment revela la veritat. I la veritat no és una altra que la inexistència d'eixa revista. Ja ho va dir Sòcrates, la mentida mai viu fins a arribar a vella, i tot açò es va a aclarir i es demanaran responsabilitats, no solament a LLàcer sinó també al nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís.

Quan es menteix no solament s'amaga la veritat, també la covardia. La covardia de reconèixer els fets. Reconèixer la veritat solament costa un disgust, quan es va esclarint la veritat costa, al mentider, molts disgustos xicotets i al final un disgust gran.

Jordi Juan i Josep LLàcer, de Compromís, han de saber que la veritat existeix i al final se sap, només s'inventa la mentida.

El que diu una mentida s'esclavitza perquè, sense adonar-se, ha entrat en una dinàmica d'anar inventant moltes mentides més per a sostenir la primera. Amb estes actituds de mentides podran intentar anar lluny però sense tenir l'esperança de tornar mai. 

Senyor Juan, amb esta actitud en relació a la factura d'una revista que no existeix davant del Ple de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han intentat cobrir una falta amb una mentida que és el mateix que substituir una taca en la roba per un forat. L'actuació és igual de basta.                     

7 comentaris:

 1. Masa coses van acumulanse al llom de Jordi. Al final li explotara tot i vorem.

  ResponElimina
 2. I les que coses que es guarden per la campanya electoral que son les més fortes.

  ResponElimina
 3. Hola buenos dias,

  Mucho titular que si mienten o dejan de mentir, pero que aporta esta noticia de nuevo a lo que se dijo llacer, no aporta nada.

  O es que la concejala que llevo el seguimiento de esta revista y que no la encontro, ya sabe donde esta y tiene documentacion que pueda dar luz y desacreditar realmente a Llacer y a Jordi Juan.

  Por suerte leo de todo en todas partes y le dan cañita a la concejala porque segun se entrelee en un articulo de la cotorra, esta misma concejala fue quien puso en alerta sobre irregularidades con lo del FESTIVER, pero despues nada de nada, silencio silencioso en el pleno donde en principio debia de presentar la documentacion y plantear sus dudas y asi el Bloque las respondiera, pero silencio.

  Eso si parece que esta concejala y otra mas con mas experiencia son las unicas que se ganan el sueldo en la oposicion porque son las dos que mas temas llevan a los plenos, cosa admirable, cosa que antes la oposicion no hacia y cosa que saca de quicio al actual gobierno.

  Como no hay lista aun del PP para el pueblo dejenme reflexionar en voz alta, pueda ser que estas dos concejalas esten optando a ser las candidatas para encabezar la lista del PP para el pueblo, si es asi Jordi tendria dos muy buenas adversarias.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Parles de les consejales que se miren coses al ajuntament. Crec que son Escriva i Tudela. Atra cosa seria si tots els consejals feren com elles, tan del gobern com de l'oposisio.

   Elimina
  2. No hi ha que ser molt inteligent per entendre que a qui se refereix este comentarista, a Escriva i Tudela.
   I esta molt clar que posiblement la llista del PP tarda tant perque si son les dos opcions de futur per a tavernes coste tan triar una o altra.
   O perque estan discutint si manolo va o no va.
   Jo si fora afiliat, o tindria clar com l'aigua embotella, si o si de uno i dos Escriva i Tudela o al inreves.
   I segur que al menys traurien mes bons resultats que el Grande de Manolo.
   Salut

   Elimina
 4. Buena renoticia.

  Yo quiero ver informacion, quiero ver la verdad y que si lo han hecho mal que pida Jordi Juan disculpas y Llacer dimita por incompetente.

  #llacerdimision

  Pero planteo una cosa, si la factura es falsa, eso seria un delito, verdad??, O puede que la factura sea para cubrir gastos de otras cosas que no se habian planteado y que asi lo puedan Justificar??

  La verdad me pongo en la piel del Sr. Concejal y estaria o muy tranquilo cosa que no aparento en el pleno por lo que me dicen o tan nervioso que estaria sin cagar duro hasta final de legislatura.

  Saludos

  ResponElimina
 5. Que propaganda pretèn pagar el BLOC amb eixos diners? Li recordé Sr. Juan que una factura de l'Ajuntament la paguem tots els veïns de Tavernes i una factura del seu partit polític se l'ha ténen que pagar els afiliats. Començe a diferenciar xurres i menines

  ResponElimina

Escriu el teu comentari