Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 3 d’abril de 2015

Ja ha passat un altre mes
Ja ha passat un altre mes, i van quinze. Quinze mesos pagant lloguer del retén i sense estar inaugurat. 

El nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, segueix pagant, amb els diners de tots els ciutadans de Tavernes, el lloguer del local del retén de la policia local.

Quinze mesos pagant a raó de 3.267 euros mensuals més el seu corresponent IVA.

3.267 x 15 = 49.005 euros.

Despeses de condicionament 120.000 euros mes tot el que no sabem. Però que ho sabrem.

Com no està el retén inaugurat se segueix pagant l'import del dipòsit de vehicles que estava contractat i que se segueix utilitzant. En definitiva, un pou sense fons de despeses. 

Dimarts passat dia 31 es van convocar oficialment les eleccions municipals del 24 de maig. La Llei Orgànica del Règim Electoral General estableix que: 

Des de la convocatòria de les eleccions i fins a la celebració de les mateixes queda prohibit qualsevol acte organitzat o finançat, directa o indirectament, pels poders públics que continga al·lusions a les realitzacions o als assoliments obtinguts, o que utilitze imatges o expressions coincidents o similars a les utilitzades en les seues pròpies campanyes per alguna de les entitats polítiques concurrents a les eleccions.

Així mateix, durant el mateix període queda prohibit realitzar qualsevol acte d'inauguració d'obres o serveis públics o projectes d'aquests, qualsevol que siga la denominació utilitzada, sense perjudici que estes obres o serveis puguen entrar en funcionament en este període.

És a dir, ens quedem sense veure inaugurat el retén fins a passades les eleccions. Tampoc veurem la inauguració de l'estació de tren en Bordería, ni la pista d'atletisme de Josep LLàcer, ni totes les promeses incomplides del Bloc - Compromís. 

En ela retén de la policia local s'han instal·lat uns pocs efectius amb tasques administratives. Açò no és estar inaugurat ni en ple funcionament.

Amb esta afirmació ens fem ressò de les paraules d'una persona molt entranyable per a Jordi Juan, de Compromís, com és Mónica Oltra, que diu que "la inauguració es produeix quan el primer ciutadà fa ús d'eixe servei".

 Aplique's el conte senyor Juan.

4 comentaris:

 1. Ahí en el reté de la policía san gastat lo que no está escrit. A banda de tot el que puja el que facturen les empreses que estan treballant allí hi ha que contar tota la feina que han fet molts empleats del ajuntament. I hasta alumnes de l´escola taller han treballat allí.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Lo de les factures de eixes empreses que fan treballs en el reten hi hauria que voreles en molta tranquilitat.

   Suprimeix
 2. El retén de Jordi un gran desgavell innecesari. 15 mesos i encara no està operatiu.
  Sabrem algun dia que ha costat este desgavell?

  ResponSuprimeix
 3. Vaja barbaritat!!! Estem bojos o que? O es que estem rics?... Deneu mos compte quetot el que hi ha colgat ahí es en casa d'altre. Quant s'acabe el contracte el propietari (com fan tots) voldra el doble del preu i el poble que pague i tornar a començar.. Pagar i plorar.
  #PijorImposible #JordiDimisió
  Tintin

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari