Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 d’abril de 2015

L'alcalde J. Juan (Compromís) i E. Bononad (EU) no es presenten a un debat electoral a la radio…serà per por?

Jordi Juan i Eduardo Bononad, candidats a l'alcaldia de Compromís i EU, passaren d'anar a un programa de ràdio a explicar les seves propostes electorals per a Tavernes. De fet, la periodista, segons s'escolta al tall de veu del debat, encara està esperant que arriben. Les maneres s'han oblidat? En política igual que en la vida diària les maneres han d'anar per davant senyors representants dels ciutadans!, si ho fan així a un mitjà de comunicació, què faran en la gent que no pense com vostés?

Fóra com fos Manolo Vidal, candidat del PP per l'Alcaldia de Tavernes, i Víctor Borrás, candidat socialista, participaren en el debat i cada un d'ells va fer les seues propostes.
Els dos candidats parlen de propostes. Mentre que Borrás utilitza el condicional assíduament per parlar del seu programa Vidal estructura el seu discurs amb un to d'indignació produït per l'actual situació que està travessant Tavernes i llança propostes contundents, totes elles dirigides a un únic objectiu: OCUPACIÓ.

Conscient de la situació real per la qual atravesa el municipi, Vidal valora que "la millora encara no hi ha arribat a la gent, per això el PP té l'objectiu de crear ocupació a Tavernes en indústria, agricultura i turisme".

De fet, està convençut: "Amb ocupació es reactiva els serveis perquè la gent torna a tindre poder adquisitiu i es genera riquesa a Tavernes. Aquesta ocupació estarà acompanyada d'infraestructures necessàries per la ciutat". De fet, la importància de Vidal a l'ocupació és tal que crearà una Regidoria d'Ocupació encarregada de dur treball a Tavernes, a joves, majors i de mitjana edat que actualment estan tenint problemes de recol·locació laboral. "Tavernes deixarà de ser una ciutat dormitori", afirma.

A més a més, els joves comptaran amb beques de treball i l'Ajuntament desenvoluparà un Pla d'Ocupació Local.

Vidal es compromet a obrir la piscina coberta. "Sols amb la seua apertura immediatament es creen 20 llocs de treball directes". Però també parla de la importància de les comunicacions platja, estació, Tavernes per apropar la ciutat a la platja i desestacionalitzar l'oferta turística de la platja amb l'increment dels serveis d'autobús.

Entre les infraestructures que destaca està la canalització del Riu Vaca, acabar la segona fase del col·lector de la platja i començar el de la zona Sud "perquè abans Tavernes era una ciutat inundable i hui gràcies al fet que férem el col·lector ja no ho és. Ara hem d'acabar els col·lectors que necessita la ciutat".

També assegura que durà la circumval·lació a Tavernes. "Hi ha administracions superiors que estan disposades a ferla. I acabarem l'entrada Nord de la Goleta. La Diputació ho farà".

De totes maneres, us deixem l'enllaç on podeu escoltar com va anar el debat.http://www.ondanaranjacope.com/programas/uploads/76.mp3

5 comentaris:

 1. Que bonic !!!!!! Com es nota que la llengua no te os !!!!!!!!!! Jordi NO ha cumplit el seu programa electoral ,,,, pues a la calle !!!!!!!!! Pero no es perque siga Jordi o Compromis , si no perque no ha fet ni la mitat de coses q deia. Pues aixi en tots, el programa electoral deuria de ser un CONTRAT , sino es cumpleix.........al carrer. Ja esta be de fer- mos creure q un burro vola !!!!!!!

  ResponSuprimeix
 2. Un debat interessant, val la pena escoltar, i el que diu la periodista no té desperdici.

  ResponSuprimeix
 3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT1 de maig de 2015, a les 10:23

  D-Units per Tavernes no va ser invitat, amb el qual han privat als ciutadans de Tavernes escoltar totes les propostes, una mostra de poca democràcia.

  ResponSuprimeix
 4. Estic d'acord en q si no es complix en el programa electoral, l'alcalde vaja al carrer, pero igual amb tots els partits. I ja que es diu que el programa electoral hauria de ser un CONTRAT, qui l'haja incomplit o l'incomolixca, que no es puga tornar a presentar (aço tambe va per l'anterior alcalde el sr. Manolo Vidal), i tambe m'agradaria que els alcaldes que han estat, estan o estaran, en jurar el seu carrec, firmen una declaracio de responsabilitat en la que si fan alguna malifeta, responguen ells mateixa personalment, aixi voriem uns politics mes compromesos amb el poble en lloc de dir tonteries que no venen a cuento uns dels altres.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Deuries informarte be, Durant la legislatura de Manolo Vidal si que es va cumplir el programa, fins i tot es varen fer mes coses.
   Carretera a la platja, guarderies platja i poble, braç treballador, ambulatori, nou institut, i un llarg etc...
   Axina que si que estic dacord, que es signe un contracte.
   Vorem si el bloc podria dir el mateix, ciutat deportiva, acostar lestacio al poble i mooolt mes. Al final res de res.
   Veges qui a cumplit i qui no ha cumplit

   Suprimeix

Escriu el teu comentari