Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 d’abril de 2015

Manolo Vidal presenta un a un a la seua llista per a les pròximes eleccions municipals

El cap en llista del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna Manolo Vidal, està presentant estos díes pel seu Facebook als components del seu equip, una llista on més del 60% dels seus membres són de nova incorporació, "gent jove i amb noves ganes de fer. La llista de candidatura per les pròximes eleccions està dissenyada pensant en la creació de llocs de treball a Tavernes", com dia el Partit Popular en el seu comunicat oficial.

Els  veïns que figuren a la llista dels populars tenen perfils professionals i personals encaminats a complir els objectius del programa electoral que ha dissenyat el Partit Popular i que es farà públic durant els pròxims dies. I Manolo Vidal ha volgut presentar-los tal i com ell els coneix.


 


Vidal diu de una de les cares noves de la llista, Eva Palomares, "és una dona amb formació, intel·ligent, amb idees, amb molta il·lusió, treballadora incansable, i tot aixo amb un dolç somriure i molta proximitat que moltes vegades disimula una esgotadora i llarga jornada de treball. Ja porta molt de temps participant i col·laborant amb el projecte del Partit Popular de Tavernes i per açò és la nostra número dos".


De Pepe Talens, el primer suplent dels Populars de Tavernes, comenta Vidal: "Pepe és una persona amb una gran professionalitat en el seu treball de cura de les persones majors. Faena que fa amb molta dedicació, afecte i humanitat que també ho trasllada a tots els que estem al seu voltant. Sempre amb un somriure d'ànim. La seua passió ... la seua família, el seu fill i per descomptat també esperant que siga el moment de festa per a gaudir-la intensament".De la actual regidora María Ciscar i número 3 de la llista del PP per les pròximes eleccions explica: "Maria coneix perfectament el funcionament intern del nostre Ajuntament. En ell va fer les seues pràctiques educatives i es on va opositar i estava treballant. Per a ser regidora popular la passada legislatura va tindre que renunciar al seu lloc de treball tal com marca la llei. Ha estat esforçant-se intensament pel seu poble des de l’oposició i donat el seu caràcter vital i enèrgic és most tenaç fins a aconseguir els seus propòsits i il·lusions. La constància en el treball i en la seua formació també ho trasllada a la festa i d’una manera intensa, molt intensa, quan arriba el moment. A més de ser companya i amiga, en poc mesos tindré en Maria a una col·lega ja que finalitzarà els estudis de Dret". José Fonseca, com a ell li agrada que li diguen, el segon suplent de la llista de Manolo Vidal, "ha sigut durant més de 20 anys un oficial de fusteria. Arribada la crisi ha hagut de canviar d’ofici i actualment està molt il·lusionat treballant en una empresa de Tavernes. Ho diu on va i a més se li nota. Encara que dóna la impressió de tindre un aire despistat, res d’això. Té un caràcter obert, parla molt clar i diu la veritat a la cara. Declarat valencianista, José a més a més és un home molt implicat socialment. Participa activament en diverses associacions festives, tradicionals, benefactores ... Sempre disposat a ajudar i col·laborar desinteressadament. Una persona a la qual sempre trobes quan el necessites. Un gran aficionat al futbol i quan el deixen també juga alguna partideta a frontó", comenta el candidat del PP al seu Facebook.

.

6 comentaris:

 1. Manolo, molt bona iniciativa, ja que a algunes de les persones que t'acompanyen les coneguem però a altres encara no.
  Començant pel número 1 de la llista, xapó, per a llevar-se el sombrero...

  ResponSuprimeix
 2. Si senyor. Molt bona llista com sempre. No esperava menos del partit popular.

  ResponSuprimeix
 3. M'agrada molt aquesta llista. Gent amb qui confiar per a dur endavant Tavernes. Enhorabona al partit popular.

  ResponSuprimeix
 4. Un deu Manolo Vidal esperem voret pronte com a alcalde. Has triat un bon equip.

  ResponSuprimeix
 5. Manolo et mereixes ser l'alcalde, eres el unic que sempre has escoltat al teu poble. Estos sempre en la porta tancada i mos miren com si forem apestats

  ResponSuprimeix
 6. M'agrada molt la llista del PP. Sempre he votat al BLOC però este any votaré la llista del PP perque és la millor de totes i perque Jordi m'ha defraudat.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari