Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 d’abril de 2015

Más bonita que ninguna. Part II

Dels directors de Una subvenció per a comprar césped artificial amb l'ajuda dels guionistes de El poble ha de quedar bonic, sense importar el futur aplega a les nostres pantalles No m'importa Tavernes i si algú es queixa li tiraré la culpa a l'altre.

Estes imatges són del poble. Algú amb bona intenció va deixar la gespa a un jardí abandonat de l'ajuntament. Està disposat de manera que semble natural i crescut al lloc. Compromís, gestor dels recursos de l'Ajuntament, manté els jardins abandonats i amb cap intenció de mantindre'ls. 

Preferèix gastar els impostos i les subvencions en deixar "guapet" el poble en compte d'invertir en un manteniment de futur com sistemes de regadiu per degoteig o remodelacions autosuficients dels parcs i jardins. 

De nou, un clar exemple de mala gestió i balafiament de recursos.

Imatges enviades per un veí de Tavernes


3 comentaris:

 1. Eixos pedaços de gespa natural jo els he vist i de seguida em va vindre a la ment que tinguera alguna cosa a vore amb la gespa que es posaria a la falla Portal. No crec que siga cap actuació de l'ajuntament, perquè sino és prou trist.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. L'ajuntament és el que tenia que haver llevat la gespa. A la Falla Portal no li s'ha de discriminar res perquè aquesta no té la culpa.

   Suprimeix
 2. D'esta película jo no compre cap entrada.
  No hi ha vergonya ni crec que la coneguen.... Una llavada de cara al poble i ja esta tot arreglat?.. Pues no. Seguix sen se estar l'estació a Borderia, el poble abandonat, el reten funcinant només pa la foto i els amiguets omplinse la butjaca a dos mans fen hores i cobrant productivitat de manera indecent.... No es cregau res, fan com les criades mal pagades, amaguen la basura baix les estores.
  #PitjorImposible #JordiDimisió

  Tintin

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari