Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 9 d’abril de 2015

Programa de govern irreal i burla a la ciutadania

Fa uns dies comentàvem el que Compromís de Tavernes anava publicant del seu programa de govern per a les pròximes eleccions locals.

Parlàvem del que entenia per transparència, participació i honradesa.

També parlàvem de la proposta DEMAGOGICA dels pressupostos participatius. 

Anem ha comentar ara un altre punt que volen posar en el seu programa electoral. 

Volen construir un centre de dia. Precisament una proposta que ja portaven en el seu anterior programa de govern i que no han realitzat i ara ho tornen a traure. NOVA BURLA AlS CIUTADANS. No diuen on ho faran, ni com ho finançaran, ni com es gestionarà, ni res de res. Esta clar, passarà com la vegada anterior, no faran res. Diuen en l'explicació d'eixe punt que tenen un compromís amb les persones depenents. 

Açò és la hipocresia al seu màxim nivell. Precisament que el nostre benvolgut alcalde Jordi Juan, de Compromís, diga açò quan ell i el seu equip de govern han utilitzat als dependents com a arma política. 

Parlen també de Treball. Diuen que “impulsaran un pla d'ocupació local per a afavorir a les persones parades de llarga durada. Basaran este pla d'ocupació en obres públiques i actuacions de manteniment de les infraestructures urbanes de la ciutat: parcs, jardins, via pública …” 

Una altra vegada les falses promeses i la venda de fum. La realitat és que les actuacions en parcs, jardins, via pública … les realitza l'empresa del germà de la Regidora de Contractació, LLum Sansaloni, de Compromís.

Bon programa de govern el de Compromís. Molt bé senyor alcalde.               

5 comentaris:

 1. De compromis ja anem sabent coses. Sabem la llista i punts del programa. Del pp no sabem ni la llista. ¿Per a quan?

  ResponSuprimeix
 2. De Compromís ja sabem que col·loca al germà de la regidora i li seguix encarregant faenes

  ResponSuprimeix
 3. Lo que ja es veia vindre està passant.
  Candidats i militants del psoe compartint pel facebook les noticies de el diari de tavernes o sea de vosatros.
  Un blog del pp compartit pel psoe.
  El mismo perro con distinto collar!!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sembla que mostrar les vergonyes de Compromís ha de tindre etiqueta política, segons vosté. Però no: té l'etiqueta del sentit comú i de dir les coses com són. I és que de vegades les veritats amarguen...

   Suprimeix
 4. Compromis sols segueix pensant en fer el que ja volia, no ha canviat d'opinió com vosaltres feu i Psoe també. La única veritat es que compromís fins ara sols a pogut fer una cosa, pagar tot el que vosaltres fereu i amb menys presupost. Enganyar a la ciutadania és fer-los creure que vosaltres heu fet molt (sent que ho ha pagat l'actual legislatora), però ja no enganyeu a ningú, el poble està prou assabentat de tot i ho voreu a Maig.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari