Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 14 d’abril de 2015

Senyor Alcalde Jordi Juan, de Compromís. ACTUE, SOLUCIONE I EXPLIQUE.Greu, molt greu el que es denuncia per part del sindicat CSI-F, del que ocorre en la policia local de Tavernes de la Valldigna.

S'acusa clarament al Cap de la policia local de no respectar els drets dels agents al seu càrrec. Se li acusa d'arbitrarietats. Se li acusa de donar ordres contraproduents. Realització d'hores extres per part de determinats agents i no permetre que uns altres les puguen fer. Discriminació entre els agents per a poder fer canvis de servei.

Moltes i greus acusacions fetes per un sindicat.

Aquest assumpte és extremadament greu i requereix de la intervenció immediata del senyor alcalde Jordi Juan, de Compromís. Que aclarisca tot el que està ocorrent. Que exigisca responsabilitats i que prenga les mesures perquè no es repetisquen situacions com les que es denuncien.

Però també que explique als ciutadans de Tavernes de la Valldigna el que ocorre, qui és el responsable de tals fets i quines mesures ha pres.

L'assumpte és molt greu. Necessita l'actuació urgent de l'alcalde per a resoldre l'assumpte d'una vegada per sempre i que torne la normalitat a un servei i a un col·lectiu tan important i necessari com la policia local de Tavernes.

El tema ja fa temps que s'ha anat agreujant i en aquests moments veiem que se'ls ha anat de les mans tant al cap de la policia local com a l'alcalde.

El cap de la policia local té unes prebendes econòmiques en hores extra i en productivitat que no tenen explicació per la seua elevada quantia. I ara veiem que el servei al seu càrrec és un caos.

Hi ha descontent entre els agents, hi ha baixes psicològiques derivades de la situació i una falta de motivació en el col·lectiu que és preocupant.

El tema no admet, com té per costum Jordi Juan, de Compromís, últimament, respostes per escrit para dins d'un mes. L'assumpte per la seua gravetat i urgència necessita de la intervenció del senyor alcalde.

Senyor Juan, de Compromís, ACTUE, SOLUCIONE I EXPLIQUE, és la seua obligació.

Senyor Juan, de Compromís, en la seua propaganda electoral parla d'honradesa i transparència. Demostre-ho. ACTUE, SOLUCIONE I EXPLIQUE.

Senyor Juan, de Compromís, vostè és l'Alcalde i és la seua responsabilitat. ACTUE, SOLUCIONE I EXPLIQUE.           

8 comentaris:

 1. Jordi no es capaç de enfrontarse al cap de la policia. No espereu cap actuació ni solució i molt menys explicació,

  ResponSuprimeix
 2. Es muy bonito y fácil hablar por parte de Jordi de transparencia y honradez, pero los hechos demuestran que son solamente palabras. Palabras huecas. Demagogia barata. Lo que está permitiendo Jordi con todo este asunto de la policía local es imperdonable. Es un irresponsable.

  ResponSuprimeix
 3. El cap de la policia és un regidor més. Fins i tot té molt més poder que l'Alcalde. Ni fan ni faran res en contra d'ell

  ResponSuprimeix
 4. Ja hi ha prou Peperitos, si teniu que acusar de algo a algu, ja sabeu on teniu que nar, que ja heu nat prou vegades i sempre heu quedat en evidencia, eixe lloc se diu JUZGADOOOOOO.
  Senyor Vidal, ja que es voste lletrat, abogat, duga la demanda, demostre que sap fer les coses be i que te la rao, o es sols un charraire de fira.
  Al llevant ve una noticia i a la llista de suplets a la generalitat va Manuel Vidal, este Manuel vidal es el Manuel vida de Tavernes, :0
  Ell ja sap que es candidat (perque es quedara en l'oposicio) i sap que va a la llista de la Generalitat, pero a tavernes ningu sap quina gent porta Manuel Vidal a la llista, i els rumos, els comentaris, son expectaculars, aixi es com treballa Sr. Vidal, sempre de charraire.
  Un pensament, crec que Manuel Vidal no trau la llista perque no te ni candidats a suplent.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tot arribara,jutjats,llista i demes accions para posar als actuals gobernants del Bloc en el puesto que els toca
   Tranquil...

   Suprimeix
  2. Manolo cuida cada cosa que fa. No fa res alababalà, com fa l'actual alcalde que actua sense ceny i atenent als interesos d'uns pocs. Qui coneix a Manolo sap que treballador és un rato. I que li importen els veins de Tavernes també

   Suprimeix
  3. Si jo dorc molt tranquil, pero sols treballeu de cara a la galeria, comunicats, mal redactas, noticies xorres, judicis perduts, sou una tribu de aborigens.

   Menys mal que jo no vos vote, pero el que vos vote que seu faça mirar.

   Suprimeix
  4. Un peperito (yo) le dice a vd que:
   1) Todo lo que se denuncia en el post es muy grave y se ha denunciado en los plenos por activa y por pasiva.
   2) En ningugun medio oficial ni extraoficial hay explicación ni negación de lo preguntado.
   3) El Sr Juan ni EXPLICA NI ACTUA NI SOLUCIONA NADA.
   4) El Sr Vidal, suplente o no en las listas a les Corts, es el mejor candidato para Tavernes. Dos elecciones, una con mayoria absoluta y otra siendo el mas votado, no siendo alcalde por una coalición de PERDEDORES.
   5) No tenga vd la menor duda que el partido popular se presenta a las elecciones y lo hará con un equipo impecable, que seguramente es lo que a vd le inquieta.
   6) No tenga la menor duda tambien que ante cualquier ilegalidad se actuará en consecuencia.
   Los votos mandan. Dos elecciones siendo el mas votado con diferencia.... Sin chanchullos ni hipotecas ni socios de gobierno.
   En mayo contaremos votos.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari