Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 d’abril de 2015

Un nou festival a Tavernes

Fa uns dies ens aplegava a través de les xarxes socials un comunicat d'un festival de música alternativa en el que s'anunciava que la nova ubicació del festival seria a Tavernes. 
Hui a les 12 se celebra la signatura del conveni a través d'una roda de premsa.

Al llegir el comunicat ens quedarem preocupats, ja que, com podeu llegir a les primeres linies, no es reflexe cap respecte ni consideració a l'anterior ubicació del festival, Cullera. Desprècis, mals comentaris... Aixì que ens possarem a buscar i per fi l'Ajuntament de Cullera va emetre un comunicat en el que aclaria diferents punts.

Aplegats a este punt, i preocupats per les paraules de l'Ajuntament de Cullera ens preguntem: 
En quines condicions es negocia la celebració d'este festival a Tavernes?
S'ha acceptat la participació de ACEPLAT en estes negociacions?
Que opina l'Ajuntament de Tavernes sobre la falta d'estabilitat del festival? (hem de recordar que la primera edició va ser a Xàvia i tampoc repetiren)
És idoni per a Tavernes tindre un festival que sembla ser poc seriós i professional en la seua organització?
Si finalment algú té algún problema, es farà responsable el sr Juan per ser tan capritxós i no atendre a les evidències?

O el més important és que el sr Juan, de Compromís, puga fer-se la foto, caiga qui caiga?

Ens sumem a les paraules de Cullera: 
Volem deixar constància de que seguirem apostant per la realització de festivals de música a la nostra ciutat, importants per al nostre turisme i la captació d'un sector específic de demanda, però amb empreses serioses, dispostes a complir els seus compromisos empresarials i amb la legalitat vigent.

Esperem que a Tavernes ningú tinga cap problema i tot vaja bé, encara que la falta de responsabilitat del sr Juan ens deixa preocupats. 

8 comentaris:

 1. Ostras, qué fort!!! Que desficasi!!! El sr Juan cada dia està pitjor

  ResponSuprimeix
 2. El senyor Juan es un geni, a vore es matematic i o analitza matematicamente, 1 Festival = mola si 1 festival mola, dos festivals mola + mola que es mola el doble. Y si mola el doble el mola tambien el doble y si dobla lo que mola, los votos los doblara tambien y eso implicara que sacara el doble de concejales si tiene 5 implica que sacara con esas actuaciones 10, lo que le proporcionaria mayoria absoluta.

  Mira que los del PP sois tontitossss, este chico si que sabe.

  Jordi es ironia, no teu prengues a mal.

  Y lo del PP si va en serio o estais muy sobrados o soys unos imprudentes, a fecha de hoy no se sabe que personas van a ir en lista, solo sabemos que manolo o gran DIOS va de uno, que yo creo deberia ir de 21.

  Porque con la linea que lleva y que supongo que instrulle a los suyos el PP va en caida libre.

  Matematicamente, mayoria absoluta anteriormente, buena campañana Bloc baja a minoria, destape de todas las pifias realizadas + una oposicion sin rumbo ni itinerante por cada cosa buena hacen 20 mal esto implica que de minoria 8 menos + menos implicara 6, si a esto sumamos que si hacen la lista y la publican el ultimo dia habil, les quedaran menos dias para hacer campanya y presentar a sus candidatos -1 lo que le quedaria en 5 concejales para las elecciones 2015.

  Y esto no es Ironia es la realidad.

  #Jordidimisio #Mvidalcambio #Jordinoemrepresenta #Mvidalnorepresenta

  ResponSuprimeix
 3. Firmar un conveni amb els organitzadors de este festival a "quatre" dies de les eleccions en les que Jordi Juan va ha tornar a perdre és de ser molt irresponsable.
  #JordiDimissió

  ResponSuprimeix
 4. Ja vec un altre saloufest!!!!quan cullera se el lleva de damunt per algo sera

  ResponSuprimeix
 5. El festivern va estar 6 anys cada any a un lloc fins consolidar-se a tavernes. Porta 4 anys per a rabia del PP.
  Somrigueu que teniu sr. Juan per a anys.
  Cullera no el vol perque

  ResponSuprimeix
 6. Parleu de Cullera com a model a seguir. Eixos són els que van botar foc a la muntanya i deien que no passava res, que eren quatre matorrals. Ja no ho recordeu? No fa ni un any.

  Si l'empresa Iboga deu diners, han de fer el que es diu, anar per via judicial a per ells. Voler saber si va a ser un bon festival o no, a l'estiu se sabrà. Tot el que siga moviment en una platja que per desgràcia en té poc, crec que és molt possitiu. Els negocis de la platja estem molt a favor d'aquest festival.

  ResponSuprimeix
 7. No digau aixó… el que digueu en estos comentaris es totalment fals. A cap lloc he llegit que el PP estiga en contra. És una opinió vostra. No enredreu! En cap lloc oficial del PP es diu que estiguen en contra de cap festival

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari