Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 de maig de 2015

A la mitjanit començava la campanya electoral i molts militants feren costat als seus partits per a participar amb la pegada de cartells que com és costum començava a la plaça Major.
El grup més multitudinari va ser el PP, seguit de Compromís, PSPV i DUxT. EUPV no va anar a la mitjanit a la plaça a pegar els seus cartells.
Cada candidat es va fer les fotos de rigor amb el seu grup i va pegar els cartells de campanya.
Per part de DUxT posaren el seu cartell en una balconada en no tocar-li, en el repartiment que estableix la llei, cap lloc a la plaça. PP i Compromís sí que els cediren altres espais.
Mentre uns pegaven cartells, altres s’afanyaven a posar les lones en les places. Tot va anar bé llevat d’un poc de polèmica perquè Compromís  va posar una pancarta dalt d’un espai que ocupava el PSPV. No va ser un gest massa elegant, però al final res va passar i la pegada va seguir amb normalitat.
EUPV no va anar a pegar els cartells a la plaça, però abans de la mitjanit ja tenia lones posades pel poble, no és el que tocaria fer, però tampoc ningú va voler generar cap polèmica.
En definitiva, els cartells ja estan al carrer. El PP, com a partit més votat, és qui ocupa més espais seguit dels nacionalistes, els socialistes, EUPV i DUxT.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari