Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de maig de 2015

COMENCEN LES FALLES A TAVERNES


Després d'uns mesos de ressaca fallera, ja podem començar a veure els primers moviments a les Falles de Tavernes. Fa aproximadament un mes es van triar als qui seran els presidents de les Falles de Tavernes i aquest mes han començat a eixir els noms de les màximes representants.

Setmana passada es va donar a conéixer a la que serà la Fallera Major de la Falla Passeig per a l'exercici 2016, l'elegida va ser la Fallera, Lorena Martí Palomares. Ahir, tres falles més de Tavernes van donar a conéixer a les seues representants, la Falla Portal de Valldigna, La Via i la Falla La Dula.

Les representants de la Falla Portal seran Virgínia Altur, com a fallera major, i Julia Felis com a infantil. De la Falla La Via, les representants seran Raquel Ferrando, com a Fallera Major, mentre que la infantil sera Celia Pons. Finalment, les representants de la Falla la Dula seran Rosana Ausina com a Fallera Major i Neus Garcia com a Fallera Major infantil.

Aquest divendres, la Falla Prado donara a conéixer a les seues representants com també la Falla Cambro que les donara a conéixer en les pròximes setmanes. La FDF, per la seua banda, encara té el termini obert per a presentar-se com a president del mateix, si estàs interessat, has de contactar amb algun membre de la FDF per a presentar la documentació necessària.

Des del Diari de Tavernes volem donar-los l'enhorabona a tots els representants de les Falles de Tavernes, tant a les Falleres Majors com a presidents i que gaudisquen intensament d'un any que comença. Enhorabona!

Falla la Dula

Falla Portal de Valldigna

Falla la Via

Falla Passeig

5 comentaris:

 1. Que ganes de falles. Nomes acaben unes seguidament altres. Enhorabona a tots els representants!!

  ResponSuprimeix
 2. Pero,estos xics no descansen?
  -que ens deixen respirar una mica!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Quants en governa la farina14 de maig de 2015, a les 13:41

   Això, això... En no res, els amos del carrer, ja tonen a fer-nos la guitza.

   Suprimeix
  2. Les Falles no han de parar mai. Donen vida al poble durant una setmana. Jo m'atreviria a dir que son les festes del poble perque no es veu mai que ha Tavernes hi haguen 6 berbenes de alta qualitat i tan alta la participacio. Tavernes torna a iniciar les Falles.

   Suprimeix
 3. Visquen les Falles de Tavernes!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari