Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de maig de 2015

Correm o fugim...

Ja queda menys per a poder gaudir de la super pista d´atletisme! El govern de Jordi Juan encara no ha parat de posar-se les piles per tal d´acondicionar la pista, ja sembla d´alta competició i tot! Gràcies a totes les nombroses actuacions que està realitzant el Bloc, en res es podrà entrenar en ella. Podem observar que s´estan posant tots els mitjans necessaris per a tindre-la a punt. Va nugueu-se les esportives que en breu comencem a córrer. Sols heu de posar una mica d´imaginació per no tal de no invadir el carril contrari, anar en compte amb pedres, clots i excrements i tota la fauna ibèrica que hi habita. Però tranquils, el problema de les males herbes sembla que en breu estarà sol·lucionat.6 comentaris:

 1. Sols entenc lo de l'herbicida si el posa el germanet, pq per a estos terrenos ja me direu...

  ResponSuprimeix
 2. Esta és la ciutat esportiva que va prometre el Bloc fa quatre anys?

  ResponSuprimeix
 3. Legalment no es pot tractar amb herbicida eixa zona i senyalitzar-ho així. Cal posar el día del tractament, qui el fa i el producte. I mes si esta junt un col.legi i on van gossos

  ResponSuprimeix
 4. La pista d'atletisme esta tancada o fora de cobertura. Aquest terreny sols val per instalar la carpa del FESTIVERN!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Aquest terreny conforme està sols servix per a traure el gosset. I tampoc, perquè tanta brossa no porta res bo als animals que ara és época de puses.

   Suprimeix
  2. No pensen fer res per al poble? Ja no estic diguent que porten l´estació a borderia, perquè considere que desde el primer moment estava burlant-se de nosaltres, però i ara, una pista d´atletisme tant costa darreglar xe? Ara que hi ha més aficionats que mai, que hi ha un club que no para de crèixer i participar en nombroses curses per altres pobles. Éstos del bloc no tenen vergonya, no miren per la gent del poble. No fomenten i faciliten l´esport a Tavernes.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari