Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 de maig de 2015

Domingo Pérez deixa la presidència d'Aceplat

Domingo Pérez, membre de la candidatura del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha cessat en el seu càrrec de president d'ACEPLAT, l’Associació de Comerciants i Hotelers de la Platja de Tavernes.
El motiu és per aplicar una coherència personal i ètica. Domingo Pérez ocupa el sèptim lloc de la llista electoral i sempre ha mostrat una gran implicació amb el turisme i la platja com a fonts de riquesa i pilar en la creació d’ocupació “he participat activament en la defensa dels interessos de la platja, seguiré fent-ho encara amb més força, però enlloc d’ocupar una presidència ho faré com a regidor de l’Ajuntament de Tavernes i com a membre actiu d’ACEPLAT”.
El Partit Popular elogia la decisió coherent de Domingo Pérez. En passades eleccions, quan diferents membres amb càrrecs en associacions ocupaven candidatures polítiques, cessaven en les seus atribucions per a estar plenament al servei de l’Ajuntament i la ciutat. Fins ara, en estes eleccions municipals, l’únic cessament que s’ha vist ha sigut el de Domingo Pérez en un gest de coherència i ètica. Un primer pas que dóna el Partit Popular aplicant coherència i fermesa a les seues propostes polítiques.
En altres formacions, es troben persones que mereixen tot el respecte del Partit Popular, però que no han cessat dels seus càrrecs socials en estar en candidatures. Secretaris, presidents i demés de diferents col·lectius tenen aspiracions polítiques i segueixen ostentant un càrrec. Domingo Pérez, i el Partit Popular, han sigut els primers en donar exemple de coherència. Cadascú té unes inquietuds que haurà de defensar com a regidor, però per damunt de tot està la dedicació a tots els sectors per igual i de forma equilibrada de la societat.

Manolo Vidal, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tavernes ha manifestat “la política s’ha de viure amb equanimitat i honestedat, però ha de ser igualitària per a tots els col·lectius, associacions i veïns, no valen passions personals”.

1 comentari:

  1. Ja podrien fer el mateix els membres del BLOC que volen estar en tots els fregaos. Es pensen que si son pesats i els coneix tot el poble els van a votar. Canvieu d'idea que per ahi no aneu be i aburriu a tots els de Tavernes, señors del BLOC.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari