Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 de maig de 2015

El Partit Popular lamenta que s'haja deixat de costat als col·legis del Sant Josep-Patronat i Sant Josep-HH DC a la Trobada Musical d'ahir


El Partit Popular de Tavernes lamenta que en la Trobada Musical celebrada dijous a la nostra ciutat, i amb el suport de l’Ajuntament, s’haja deixat de costat i s’hagen exclòs als col·legis del Sant Josep-Patronat i Sant Josep-HHDC.
Pensem que la trobada és una fantàstica iniciativa, però cal tindre present que a Tavernes conviuen amb harmonia sis col·legis, quatre públics, i altres dos públics-concertats.
És una llàstima que en la trobada s’hagen exclòs a dos centres escolars on les xiquetes i xiquets de Tavernes van de forma gratuïta.
La defensa de l’ensenyament públic no passa per excloure a dos col·legis de Tavernes. L’escola ha de ser integradora. A la nostra ciutat tenim dos centres concertats que formen part del mapa escolar i que són una part fonamental de l’ensenyament. Manolo Vidal, candidat a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna pel Partit Popular, ha manifestat “cal defensar l’ensenyament públic. Clar que sí, però a Tavernes no podem deixar de costat a cap centre. En tots ells acudeixen els alumnes a  estudiar de forma gratuïta i lliure. A Tavernes hem de sumar, no restar quan parlem d’educació. Sí a l’ensenyament públic, però no a cap discriminació a centres escolars de la ciutat”.
Han sigut molts els pares i professors que han mostrat el seu malestar per haver-se exclòs a dos centres d’una trobada celebrada en Tavernes.

“Damunt esta exclusió ve precedida d’un anunci que va fer Compromís on amenaçava la continuïtat dels centres concertats, fet que destrossaria el mapa escolar valler. Amb eixes intencions i ara esta exclusió és demostra que per a Compromís, ja siga a l’Ajuntament o a la Generalitat, el Patronat i el col·legi HHDC no són del seu gust. Ací hem de donar suport a tots els col·legis de la ciutat, cap centre és elitista i tots ocupen un plànol d’igualtat en l’educació vallera” comenta Manolo Vidal.

2 comentaris:

  1. Amb els meus diners no vullc que s'excloga a ningun xiquet/ta. Em dona igual si van a l'Alfandech, el Patronat o el British. Si l'Ajuntament colabora hem de poder participar tots.
    #JordiDimisió

    ResponSuprimeix
  2. No li interesa ni el mes minim aquestos coles. Sera que voldra tancarlos? A no que vol fer "mitings" als xiquets en els mateixos.... Dona pena!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari