Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 15 de maig de 2015

EL PARTIT POPULAR, TOT I ELS 40 GRAUS, PREN AIRE I OMPLI LA CASA DE LA CULTURA

Comunicat del Partit Popular sobre el seu acte de presentaió de candidatura
EL PARTIT POPULAR, TOT I ELS 40 GRAUS, PREN AIRE I OMPLI LA CASA DE LA CULTURA
“Estic molt emocionat, gràcies a tots per haver vingut” així s’expressava el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tavernes, Manolo Vidal, en vore que tot i la forta calor l’acte central dels Populars omplia la Casa de la Cultura i bona part del primer pis.
La convocatòria demostra que els Populars tenen gran capacitat de mobilització de les seues bases i demostren la seua força tot i haver estat quatre anys a l’oposició.
Un a un es presentaren els components de la candidatura dels Populars, que foren ovacionats pel públic.
Manolo Vidal va intervindre davant un respectable que el va rebre de peu i amb una gran ovació.
 
Manolo Vidal agraïa la resposta de la gent en un dia tan pesat com va ser el dijous amb unes temperatures tremendament elevades.
El candidat dels Populars feia un breu repàs a la legislatura en la que va ser alcalde. “Férem més de cent obres, ara s’ha fet molt poc”. Recordava la caserna de la Guàrdia Civil, el nou institut, l’ampliació del centre de salut, la carretera a la platja per evitar que es quedara incomunicada en cas de fortes pluges, el Braç Treballador o tantes altres.
Manolo Vidal explicava que el deute municipal seguix sent quasi el mateix que quan ell va deixar l’alcaldia “encara que ara s’han recaptat molts més impostos. Per exemple, quasi huit milions d’euros més sols en la contribució o pujar entre un 20 i un 25% de mitja l’impost de circulació”.
El candidat explicava que l’amortització de deute és del 12% respecte el pressupost “això vol dir que en una família, per a pagar la hipoteca, els cotxes o demés sols es destina el 12% del jornal, per tant és una situació assumible i normal, que no vos diguen més confusions”.
Manolo Vidal comentava les seues propostes de futur de forma clara i concisa. Si el PP assoleix l’alcaldia obrirà la piscina climatitzada en octubre, tornarà a obrir la Cambra Agrària, promourà la construcció d’un hotel en la platja o es gestionarà sòl industrial perquè les empreses es posen en Tavernes o seguisquen treballant per donar ocupació als veïns.
 
El cap de llista Popular mantenia que el seu serà un govern per a tots. “Durant quatre anys hem estat escoltant als veïns, no hem deixat d’atendre’ls”, assegurava Manolo Vidal. Ell mateix anunciava per a tots que la Generalitat li havia confirmat que allargaria el taller ocupacional de Tavernes que perllongaria que vora 30 persones tinguen treball durant sis mesos més.
El president provincial, Vicent Betoret, va voler estar present en l’acte fent costat a Manolo Vidal i assegurava que és l’únic candidat que pot fer possible que Tavernes torne a brillar. Vicent Betoret recordava que la Comunitat ha sigut la regió d’España que més ha crescut amb un 4%.
Els Populars seguiran amb la campanya electoral explicant les seues propostes i faran el fi de campanya el divendres a la Plaça del carrer Calvari amb un sopar de truita gegant i l’actuació de la cantant local Elena.

3 comentaris:

  1. Jo no pare d'escoltar pel carrer q Manolo guanyara. El 24 vorem el que vol el poble. #foreverpp

    ResponSuprimeix
  2. Un èxit i molt de mèrit amb eixa calor

    ResponSuprimeix
  3. Poned más fotos!!!!!!!!!!!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari