Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de maig de 2015

El vot de Tavernes

Bo, bo... Pensàveu que havíem desaparegut? No no... Seguim ací. I amb molt d'ànim. Hem tingut alguns problemetes amb internet i hem aprofitat per meditar els resultats electorals, el que vol el poble de Tavernes. Castic al PP.

10 vots per a Compromís

4 per al PP

2 per al PSOE

1 per a EU

Però, realment la gent sap el que ha votat? Sap quin programa du Compromís? com va a millorar el poble? les millores a curt termini quines són? Molta gent ho lamenta, altra pensa que era hora de canviar però no cregués que fos així de radical, altra pareix haver-se arrepentit,… En fi, cadascú amb la seua consciència. Una ensenya ha tapat a un grup de persones. Mentre altra, amb més visibilitat i propaganda a l'esquena, més renovada aparentment i amb un altre tipus d'equip s'ha imposat a Tavernes. Així ho ha volgut el poble. Així ha succeït.

Tal vegada no han sorgit algunes preguntes en votar, però el poble així ho ha volgut. En fi. S'acata el resultat i punt. C'est la vie! La política de la por i el victimisme han triomfat. 
Parlant de tot un poc... algun interventor ha vist mirar a algun apoderat del BLOC la llista de censats i trucar per telèfon a un que encara no havia anat a votar? Així ha passat a estes eleccions. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari